Connect with us

Kerítésen innen

Kulcsár Gergely „önkivetette magát” – visszalépett a jelöltségtől

kulcsár-gergely
Megosztás

Hétfőn arról szóltak a hírek, hogy a három párt önkormányzati képviselőjelöltjeként kezdett neki a kampánynak a rasszista, antiszemita megnyilvánulásairól ismert jobbikos.

Kulcsár Gergely az a „hírhedt politikus”, aki beleköpött a holokauszt Dunába lőtt áldozatainak emlékére a rakparton felállított vascipők egyikébe, majd erről humorosnak szánt levélben tájékoztatta jobbikos politikustársait.

Visszahívták,

nem indul sem a Jobbik, de főképpen nem a Momentum-LMP-Jobbik színeiben Kulcsár Gergely Debrecenben, értesült az Index.

Most Kulcsár Facebook-oldalán a visszalépését saját döntéseként jelentette be, amelyet annak ellenére hozott meg, hogy már összegyűjtötte a megfelelő számú ajánló aláírást a választókörzetében.

Kerpel-Fronius Gábor közösségi oldalán így írt:

„Kevés nyilatkozat van, amit ennyire vártam, mint tegnap este óta ezt a nyilatkozatot. Kulcsár Gergely debreceni támogatása teljes mértékben ellene van annak, amit magamról, az értékrendemről, a világról, és igen: a Momentumról gondolok.

Teljes mértékben egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy ennek a támogatásnak eleve meg sem lett volna szabad történnie. Teljes mértékben egyetértek azokkal is, akik azt mondják, hogy ha már megtörtént, akkor ennek az elhatárolódásnak sokkal hamarabb, már a tegnapi napon meg kellett volna történnie.

Ez egyébként célszerű is lett volna – minden perc, amivel ez a nyilatkozat később jött ki, újabb és újabb kritikáknak engedett teret, jogosan. A késlekedésért, azt gondolom, megbűnhődtünk…..”

megosztás

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük