Connect with us

Bulvár

Agyad eldobod Greta Thunberg autójától

Thunberg
Megosztás

Kíváncsi vagy mivel jár egy ikonikussá vált környezetvédő, ha nincs kedve gyalogolni, vagy bringázni? Greta Thunberg svéd környezetvédelmi aktivista aki annyira komolyan veszi a bolygó védelmét, hogy még az ENSZ-beli meghallgatására is hajóval érkezett az „újvilágba”, mert nem volt hajlandó repüléssel szennyezni a környezetet, egy nem éppen olcsó, de elveinek elkötelezettségének megfelelő autóval utazik ha kell. 

Greta az „ikon”

Greta Thunberg svéd környezetvédelmi aktivista, már kora pubertás korától nemzetközi elismerést szerzett az éghajlatváltozás hatásaival kapcsolatos figyelemfelkeltő tevékenységével. Thunberg először 2018-ban, 15 évesen vált ismertté. Azóta az ifjúsági klímamozgalom egyik vezető hangja lett, és számos nemzetközi konferencián és rendezvényen felszólalt, köztük az Egyesült Nemzetek Klímaügyi Csúcstalálkozóján is.

Mutasd meg az autód megmondom ki vagy?

Thunberg

Greta autója:

Gyártási év: 2020
Becsült érték: 35 800 USD*

 

Aktivizmusa mellett Thunberg az általa vezetett autóra is felhívta a figyelmet. A hagyományos benzinüzemű jármű használata helyett az aktivista nulla károsanyag-kibocsátású elektromos autót választotta. Ez a döntés összhangban van a saját „szénlábnyomának” csökkentése és a fenntarthatóság előmozdítása iránti elkötelezettségével, az elektromos autó  melletti elkötelezettsége példaként szolgál azokra az alternatívákra, amelyek a környezetre gyakorolt ​​hatásukat csökkenteni kívánó emberek számára elérhetőek.

(Forrás)

Kapcsolódó

Thunberg

Szerző