Alföldi Róbert megrendült búcsúja – ma meghalt a Kuni!

Nem volt olyan stúdió ahol ő ne érezte volna otthon magát. Nem érdemes belefogni annak felsorolásába, hogy mi mindent rendezett az elmúlt évtizedekben, mert tulajdonképpen minden műsorban, produkcióban ott volt egy picit.

A világ ma este megint kevesebb lett: meghalt Kun Zsuzsa, “Kuni”

Az élettől való búcsúját is megrendezte. A facebook-on még egy utolsó üzenetet írt az ismerőseinek:

„csatlakoztam az égi stábhoz, fentről röhögünk majd rajtatok”.

Kun Zsuzsa televíziós rendező volt. De aki valaha dolgozott vele, az tudja, hogy „Kuni” maga volt a tévé. Nagyon fog hiányozni. És nem csak azoknak az ismert és ismeretlen embereknek, akik most döbbenten állnak és nem tudnak a halála hírével mit kezdeni, hanem az egész világnak.

Alföldi Róbert búcsúja….

“Egy olyan ember halt meg, akinek nagyon sokat köszönhetek, és akinek nem biztos, hogy megköszöntem, amit kellett volna.”

– írja Facebook-oldalán Alföldi Róbert:

“Látott valami előadásban anno, még a múlt században,

és akkor kitalálta, hogy beültet bennünket a Reggeli stúdióba a Novákkal, és akkor lássuk, mi lesz ebből. A Reggeli lett belőle, ami ha nincs, akkor az én életem nagyon máshogy alakul. (…) Évekig dolgoztunk együtt, évekig keltünk hajnalban, évekig ittuk az első kávét közösen, évekig szinte együtt éltünk.

Mert a napnak egy olyan szakában voltunk együtt, amikor nem lehetett nem őszintének lenni, mert hajnalban az ember nem hazudik. (…) De most a KUNI meghalt.

Nagyon szerethető, nyitott, kíváncsi, alázatos, profi ember volt – mindenben. Annyira jellemző, hogy nem találok róla képet a neten.

Valahogy az igazán jó és fontos emberekről nincs kép

Az igazán és fontos embereket nem rakjuk ki, nem fotózzuk, nem vagyunk rájuk büszkék. Mert ők mindig ott vannak, amikor és ahol kell. Persze, kivéve, amikor meghalnak. (…)

Drága KUNI, köszönöm, vigyázz magadra ott … ahova mész… nem fogsz tudni békében nyugodni, mert nem olyan vagy.

Csak, néha valahogy üzenj. TÉNYLEG KÖSZÖNÖM!”

rendőri erőszak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük