Álombeli halottidéző, élők és holtak – Ne ijedezz!

Az álmok sok esetben fontos dologra hívják fel a figyelmünket, de sokan nem tudják értelmezni. Mindenki álmodik, minden éjjel, de nem mindig emlékszünk arra amit álmodtunk, vagy ha emlékszünk akkor sem tudjuk pontosan azt, hogy mit is jelent, különösen ingoványos a holtak birodalmába kalauzoló álmok jelentése.

Minden álmunknak van jelentősége

Vannak olyan pszichológusok akik az élők és holtak közötti kapcsolatot vizsgálják, ők arra a következtetésre jutottak, hogy az elhunyt személyek nem hagynak el minket végleg, valamilyen formában kommunikálnak velünk. Ez előfordulhat a nap bármelyik szakában, de legtöbbször álmainkban beszélünk velük.
Amikor az agyunk kölcsönhatásba lép a tudatalattinkkal azok a szeretteink akik már nincsenek köztünk próbálnak kapcsolatba lépni velünk azért, hogy tanácsot adjanak vagy csak azért, hogy közel érezzük őket.
Amikor egy szeretett személyt elveszítünk akkor mindig odafigyelünk az álmaink apró részleteire is. Néhány teória szerint a szeretett személy nem hagy el bennünket végleg, próbálnak kommunikálni velünk. Azok az álmok, amelyekben egy ilyen személy megjelenik, olyanok mint egy üzenet a számunkra.

Nincs ok ijedtségre

Ha folyamatosan egy olyan személyről álmodunk aki már nincs az élők között, akkor nem kell megijedni, hanem arra kell gondolnunk, hogy ez a személy közel van hozzánk.
Éreztél egyszer is furcsa dolgot egy számodra fontos személy elvesztése után? Egyes emberek azt mesélik, hogy nagyon érdekes dolgok történtek körülöttük, néhány tárgy mozogni kezdett vagy furcsa egybeesések történtek ami azzal magyarázható, hogy ezeknek a dolgoknak a hátterében az a szeretett személy áll, aki nemrég hunyt el. Ha nem is látjuk őt, akkor is mindig mellettünk van, mindig kísér bennünket és vigyáz ránk – írja a Ketkes.

” AZ EMBERBEN URALKODÓ ALACSONY ÉS DURVAREZGÉSŰ TULAJDONSÁGOK ÉS ENERGIÁK MIATT AZ EMBER NINCS RÁHANGOLVA A SZELLEMI SZFÉRA, AZ ELHUNYT HOZZÁTARTOZÓK, AZ ANGYALOK VAGY MÁS SZELLEMI LÉNYEK TISZTA, MAGAS REZGÉSŰ ÜZENETEINEK A VÉTELÉRE. AZONBAN, HA VALAKI DOLGOZIK MAGÁN, IGYEKSZIK LEKÜZDENI A GYARLÓ TULAJDONSÁGAIT, PRÓBÁL MINÉL NAGYOBB SZERETETBEN ÉS ALÁZATBAN ÉLNI, AKKOR HOSSZAS, KEMÉNY ÉS KITARTÓ MUNKA RÉVÉN MÉG IS CSAK ELÉRHETI AZT A TISZTA ÁLLAPOTOT, AMIKOR MÁR AKÁR ÉBER ÁLLAPOTBAN IS KÉPES LESZ A SZELLEMI ÜZENETEK VÉTELÉRE.”

Addig azonban, ameddig nem tudjuk, vagy nem is akarjuk képessé tenni magunkat a szellemi szféra üzenetének egy az egyben történő “vételére” nagyon vigyázzunk arra, kiket fogadunk bizalmunkba, kiknek hisszük el, hogy rendelkeznek azzal a nagyon ritka képességgel ami alkalmassá teszi őket médiumnak.

VIGYÁZAT, RENGETEG A CSALÓ, AKI KIHASZNÁLJA A HISZÉKENYEKET!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük