Bulvár

Asztrológus-üzenet: ennek az 5 hónapnak a szülötte csak a tökéletessel éri be – Rád érvényes?

Asztrológus-üzenet: ennek az 5 hónapnak a szülötte csak a tökéletessel éri be - Rád érvényes?
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ezek a csillagjegyek maximalisták, nekik csak a tökéletes lehet elég jó. Nem könnyű megfelelni nekik, már ha egyáltalán lehetséges. A lécet a legtöbbször szinte elérhetetlen magasságokba helyezik, amivel saját maguknak is galibát okoznak. Hogy mégis miben maximalisták? A horoszkópból kiderül. Vajon te is köztük vagy? Te is csak a legjobbal éred be? Az asztrológus szerint…..

Oroszlán

Az Oroszlánt többnyire körülvevő káoszból nehéz elhinni, hogy ő is igazi perfekcionista, pedig így van. Erősen ragaszkodik a terveihez, a céljaihoz, és szinte mindenkor sikerre viszi az elhatározását. Csakis az első hely jöhet nála szóba, a dobogó többi foka hidegen hagyja.

…kedden erre figyúzz….

Az Oroszlán, legyen szingli, vagy tartós párkapcsolatban élő, ma könnyen egy szinttel előrébb léphet a végső elköteleződés irányába, sőt, házasként a gyermekvállalás is egyre mélyebben gyökeret verhet gondolataiban. Mind párja, mind pedig ön érzik a változás szelét, ami az új szint elérésével köszönt be életükbe. Kapcsolatuk sokat fejlődhet a mai nap folyamán, ha ezt a napot választják a dolgok megbeszélésére. Ha jelenleg egyedülálló, ma könnyen közelebb kerülhet egy nagy lépéssel a magány végleges felszámolásához, csak alaposan ki kell nyitnia a szemét és mindenképpen lépnie önnek is az ügyben! Az eredmény most megsokszorozódhat!

Mérleg

A Mérleg józanul áll a tökéletes ideájához, ami számára inkább a stabilitással és a biztossal cseng össze. A talán szót képtelen elviselni – ő leginkább akkor boldog, amikor mindent pontosan kőbe véstek. A külsőségekben is mindenkor tökéletes, remek az ízlése, így szinte sosem téved.

…kedden erre figyúzz….

Eme királyi jegy képviselői ma nem csak lelki, hanem jelentős fizikai erőt is érezhetnek magukban ahhoz, hogy szinte bármilyen adódó kihívással megbirkózzanak. Ma olyan belső átalakuláson mehet keresztül ez által az Mérlegek többsége, ami nagy tettek végrehajtására vértezi fel a jövőre nézve őket. Lelkesedését áthatja a létezés csodája és ereje, így kiváló formában néz szembe az eljövendőkkel, s ennek csakis örülni lehet. A folyamatos küzdés a lét alapja, s most ehhez kapott az univerzumtól, eme amúgy is energetikus jegy plusz lendületet. Használja és élvezze remek formáját!

<<< Belenéznél ezekbe is? Semmi akadálya! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!