Mázlista! Ha a pasid ilyen csillagjegy szülötte, biztosan kitart melletted!

Bak

Talán furcsa, hogy ide soroljuk a bakokat, nekik ugyanis tényleg csak elvétve akad normális kapcsolatuk. Rettentően nehezen cövekelnek le, nagyon maximalisták és sokszor igazán jégszívűnek mutatkoznak. Azonban, ha sikerül elnyerni egy bak szerelmét, akkor olyan társra lelsz benne, amilyenről csak álmodhattál.

Egy szerelmes Bak mindig bátorítani, támogatni fog, és bár azt nem mondhatjuk, hogy messze földről híres az optimizmusuk, párkapcsolatban teljesen másként viselkednek, mint a munkában.

Realisták és józan gondolkodásúak, ha pedig komolyan gondolják a kapcsolatukat, maximálisan hűségesek és kitartóak. Nagyon jól átlátják az élethelyzeteket, ezért nem csupán lelki, hanem sokszor szellemi támaszt is nyújtanak.

Rák

A rákok végtelenül türelmes, ragaszkodó és családcentrikus emberek, ezért nagy mázlid van, ha komoly kapcsolatot ápolsz egy rák férfival. Persze, ezekkel a tulajdonságokkal együtt jár az is, hogy a rákok a legtöbb esetben törődőek, érzelmesek, odaadóak, amit bizonyos esetekben már túlzásnak éreznek a nők.

Ha téged egyáltalán nem zavar, hogy egy férfi ragaszkodó és lelkizős, akkor egy rákkal nem foghatsz mellé!

Mivel pontosan annyira szentimentálisak, mint a nők többsége, alapvetően a stabil érzelmekre építik a kapcsolataikat. Ez ugyancsak pluszpont, hiszen egy rák esetében garantáltan nem kell tartanod attól, hogy probléma esetén kihátrál a kapcsolatból. Nyilvánvalóan ehhez szükség van arra, hogy rendben legyenek köztetek a dolgok, hiszen ők nagyon érzelmi lények – mindig a szívükre hallgatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük