Vajon mire tanítja az emberiséget a mellékelt videón látható macska? Egész sor tanulság van. Aki csak kicsit is ismeri a macskák rejtélyes lelkivilágát, meg sem próbálja firtatni, miért pont ez a lépcsőfok a megfelelő, és a többiről miért gördült tovább a lomha szőrmók. Így van jól, és punktum.

1. Lefelé könnyebb

Ez a cica elég meglepő módját választotta a lépcsőn lefelé haladásnak. A jelenet itt tanulmányozható.
Az eredmény azonban bárkit meggyőzhet: a gravitáció jó barátunk.

My motivation levels this weekend!????

My motivation levels this weekend!????

Gepostet von Daily Mail am Samstag, 12. Januar 2019

2. Minek felébredni? Erre a kis időre?

A jóízűen durmoló macskát tanulmányozva könnyen filozófikus hangulatba kerülhetünk. Hát nincsen igaza ennek a bölcs cicának? Az élet rövid, és kiemelkedően a legjobb elfoglaltságunk az édesded szundikálás. Minek megszakítani a durmolást mindenféle csip-csup ügyben? Itt ez a lépcső, és elindultunk lefelé? Ehhez igazán kár lenne felébredni…

3. Ugyan ki dönti el, hogy megérkeztünk-e végre?

A macska a lépcső tetejéről szinte leomlik a következő lépcsőfokra, de máris gurul tovább eggyel lejjebb… Ennek sohasem lesz vége, legalábbis a legaljáig nem – gondolhatnánk. Aztán egyszercsak megtaláltuk a TÖKÉLETES lépcsőfokot. Aki csak kicsit is ismeri a macskák rejtélyes lelkivilágát, meg sem próbálja firtatni, miért pont ez a lépcsőfok a megfelelő, és a többiről miért gördült tovább a lomha szőrmók. Így van jól, és punktum.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét