Nyugi, az MVM “jófej”, csak az újságírók, meg az ő félrevezető híreik…. – Még véletlenül sem: bocs, elrontottuk….

Az úgy volt, hogy egyik hónapról a másikra szeptemberben a frissen kézhez kapott gázszámlákat 5 nappal a havi nyugdíjak utalása előtt kell befizetni, ami miatt sok idős ember kerülhet bajba. Igen ám, de jött a baromi jóságos Gulyás Gergely személyében állam bácsi és megnyugtatta az érintetteket lévén többségében az MVM állami tulajdon: “nemaddiga”.

Read more

Kunetz doktor: csak így tovább amatőrök!

Arról már írtunk, hogy a közösköltség milyen viszonyban van a KATA-törvény változtatásáért. Ne gondoljuk, hogy ez az egyetlen szegmens, aminek az áremelkedése az Ön zsebét, megkockáztatom: az életét érinti majd. Itt van például az orvosi ellátás…. erről értekezik Kunetz doktor közösségi oldalán.

Read more

A mi magyar maffiaállamunk működéséről….

Pécsi átvilágító ügyvédként sokat tapasztaltam a magyar maffiaállam rendszeréről. Ezért írom meg ezt a cikket. Az olasz maffiáról szóló Polip című sorozatot annak idején nagy sikerrel vetítették nálunk is. Főszereplője, Cattani felügyelő volt, a bűnözők elleni harc kérlelhetetlen hőse. Most idézek néhány mondatot Espinosa főmaffiózóval folytatott beszélgetéséből, amit itt tudtok megnézni. Többször kitettem már az fb oldalamra, de talán sokan nem tudták, hogy miért?

Read more

Az infláció a felszín. A mély pedig nem hallgat, hanem nagyon is hallható, sőt látható

Az infláció hivatalos adat szerint is túllépte a 10 %-ot, a “maginfláció” 14 %. Innen már nem lehet megállítani, legalábbis belátható időn belül nem. El ne higgyétek, hogy mindez csak a háború miatt van, bár a kormány fizetett “‘elemzői” nap mint nap ezt szajkózzák. Az árak már február 24. előtt is drasztikusan emelkedtek.

Read more

Sületlenség, hogy Orbán kamuzik! Megmondta, hogy “folytatja” és folytatja!

Aki eddig is el volt ájulva Orbán Viktor és kormánya teljesítményétől, azoknak nem ugrik görcsbe a gyomra, hogy mialatt Magyarországon napról napra drágább minden, az élelmiszerárak az egekben ,-és ez még csak a kezdet!- addig a vasárnap híre így estére, hogy Kassa Tóváros részében, 8,2 hektáros területen a magyar kormány támogatásával a következő két évben megépülhet a Kassai Labdarúgó Akadémia.

Read more