Művégtagokon spórol a regnáló? Elfogyott a pénz, nem fizet az egészségbiztosítási alapkezelő

Hogy ebbe miként tervezi belevonni a “szankciókat” és “Brüsszelt” a kormány, azt még nem tudni, de tény, ami tény: Nem fizeti ki a gyártóit az egészségbiztosítási alapkezelő, mert kimerült a keret. Az érintett cégek attól tartanak, hogy nem élik túl a hiányt – írta a Népszava.

Kunetz doktor: csak így tovább amatőrök!

Arról már írtunk, hogy a közösköltség milyen viszonyban van a KATA-törvény változtatásáért. Ne gondoljuk, hogy ez az egyetlen szegmens, aminek az áremelkedése az Ön zsebét, megkockáztatom: az életét érinti majd. Itt van például az orvosi ellátás…. erről értekezik Kunetz doktor közösségi oldalán.

Akik elhiszik a “tanár-háromhónap szünet”-dumát, azok ma miért viszik, küldik iskolába a gyerekeiket, unokáikat?

Június elseje lévén ma kezdődik a tanárok gigaszünete, amiről Parragh közszolga olyan “tényszerűen” beszélt és sokuk buzgón pakolja is már a koffert, hogy időben elérje a pedagógusfizuból összespórolt megérdemelt vakációjára induló repülőjét, aminek úti célja valamelyik felkapott egzotikus nyaralóhely. A történet ezen pontján ér bilibe a kéz és az álmok helyett marad a valóság….

Hol él ez a csóka? Mit hisz, hogy kiütése van a magyarnak a normális, notabene egészséges ételektől? Hogy idegenkedünk mindentől, ami a világ boldogabbik felén nem állateledel?

Ó, teremtő, ki vagy a mennyek…ööö..a karmelitában hozsánna néked, hozsánna! Hálás néped köszöni neked, hogy nem sajnálva közpénz milliárdjainkat, feszt azon dolgozol, hogy menthess meg minket magyarokat a pusztulattól, az EU – régiesen szólva: nyugat – fertőjétől, hanyatló világától.

Dobrev és Jakab pénteki kiakadása: … és van bőr a képén! – Orbán mások béréből és fizetéséből vigéckedik….

Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában azt találta mondani, hogy – ahogy minden bérből és fizetésből élőt – őt is megviselte a válság, merthogy ő is bérből és fizetésből él, ami ha papírforma szerint feltehetően alátámasztott kijelentés, azonban még hívei körében is kétkedéssel fogadott mondat.