A Kosnak volt már jobb is, a Bika elégedetten dől hátra, az Ikrek zűrös helyzetbe bonyolódnak – Ez kérem a csütörtöki horoszkóp!

Mozgalmas csütörtök elé néznek a csillagjegyek. Nem elég, hogy az ablakból kinézve csak szürkeséget látni, a horoszkóp is csak keveseknek ígér felhőtlen időt mára. Azért senki ne veszítse el a jókedvét, -ha hajnalban létezik ilyesmi egyáltalán- ez a nap is 24 órából áll és utána jöhet valami egészen más….

Orvosmeteorológiai előrejelzés csütörtökre – Semmi front és mégis….

A Meteo Klinika részletes tájékoztatása szerint a tartósan markáns frontoktól mentes időben is egyre több panasz léphet fel, akár a kevésbé frontérzékenyek körében is. Az időjárás-érzékenyek az ősz időszakban sokszor szenvednek állapotromlástól, ilyenkor a frontmentes idő is okozhat akár komolyabb tüneteket is.

Így zárták le csütörtökön a tüntetők az Erzsébet hidat! Videón minden mozzanat…..

Csütörtökön sem maradunk tüntetés nélkül: délután fél 6-ra hirdetett újabb demonstrációt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, hogy a Parlament által kedden elfogadott kata-törvény, illetve a rezsiköltségek rengeteg embert érintő emelése ellen tiltakozzanak.

Időjárásjelentés csütörtökre – Ha nincs kedve kinézni az ablakon….

Van az úgy, hogy amikor csöng a vekker, -vagy pittyeg a telefon, vagy az okosóra- a háta közepére sem kívánja az ember, hogy felhúzza a redőnyt -elhúzza a sötétítőfüggönyt, kinyissa a spalettát- és kinézzen, hogy szemügyre vegye, borult, vagy derült-e az ég. Meg aztán abból, hogy akkor éppen milyen az időjárás, nem következik, hogy olyan marad egész nap! Ebben a kérdésben igyekszünk segíteni Pártai Lucia segítségével!

Pénteki horoszkóp csütörtökön? Hát mi van itt? – A Kosnak sok türelemre, a Bikának önmérsékletre lesz szüksége, a többieknek pedig…..

Mindjárt itt a hétvége, de előbb túl kell esnünk, vagy meg kell élnünk a pénteki napot, ami a horoszkóp szerint sokaknak klasszul megy majd, de lesz, akiknek felejthető élményt hagy maga után. Mindenesetre, ha már csütörtökön felkészül rá, könnyebb lesz, meglátja!