12.8 C
Budapest
2020. október 25. vasárnap

Címke: Európa Kupa

Mindhárom magyar csapat győzött a kosárlabda Európa Kupában

Szerdán mindhárom magyar csapat nyert a férfi kosárlabda Európa Kupában. Az Alba Fehérvár és a Falco KC idegenben, míg a Szolnoki Olaj hazai pályán győzött.
parakerékpáros verseny

Parakerékpáros Európa-kupa Etyeken és Törökbálinton

A hétvégén a nagyközönség is kilátogathat Etyekre, a parakerékpáros Európa-kupa küzdelmeire, hiszen ritka fontos verseny ígérkezik.
Emberi jogi díjat kapott Soros György

Itt az igazi Soros-terv

Soros György szerint Európa léte forog kockán. A helyzet kialakulásában a menekültválság is közre játszott, amelyet gátlástalan vezetők még olyan országokban is ki tudtak...

Soproni bravúr Isztambulban

Múlt heti hazai veresége után a Sopron Basket idegenben 78-72-re legyőzte a török Fenerbahcét szerdán a női kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének második mérkőzésén, így egyenlített...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×