12.3 C
Budapest
2020. október 27. kedd

Címke: fesztivál

bizonytalan

Elmaradhat a Strand Fesztivál és a B My Lake is – csak a bizonytalanság...

Elmaradhatnak a nyár végére tervezett fesztiválok. Az ATV Híradónak nyilatkozó zenészek, producerek és szervezők szerint szinte biztos, hogy lefújják a koncerteket. Végleges döntés várhatóan...
orban-sziget

A nap kérdése: Ön szerint a Sziget Fesztivál is kapott annyit, hogy lenyomják az...

Az megvan, hogy a Volt- és a Sound fesztiválokon két Orbán kampányvideó között zajlott a buli? Nem bírt a kormánypropaganda a vérével! Csak nem gondolták komolyan,...
gomboc artur

Az év legédesebb napja

Ma kezdődik a két napos 7. Szolnoki Országos Csokoládéfesztivál, ahol tizenöt kiállító mutat be csokoládékat, bonbonokat, cup cake-eket és egyéb édességeket.
Notting Hill-i karnevál

Százezrek a Notting Hill-i karneválon Londonban

Háromszázkilencvenöt embert vettek őrizetbe az idei nyugat-londoni Notting Hill-i karibi fesztiválon, amely mintegy egymillió látogatót vonzott.
pozsonyi-piknik

Pozsonyi Piknik! – Mindenki itt van, nem kell menni sehova

Szeptember elsején, szombaton ismét megrendezik Újlipótváros szívében a Pozsonyi Pikniket. Ebből az alkalomból a rendkívül sikeres rendezvény egyik alapítójának emlékét idézzük fel, Bächer Ivánét, aki sajnos már öt éve nincs köztünk.
A Viszkis

Két díjat is elnyert A Viszkis a bűnügyi filmek nemzetközi fesztiválján

Két díjat nyert A Viszkis című alkotás a bűnügyi filmek nemzetközi fesztiválján Belgiumban: Antal Nimród filmje a szakmai és az ifjúsági zsűri elismerését is...

Ismét európai fesztiváldíjat nyert a Sziget

Ismét nemzetközi elismerést kapott a Sziget: a fesztivál szervezői szerdán késő este a European Festival Awards átadóján a Line-up of the year, vagyis a...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×