A házasodj, magyar program ellenére 31 százalékkal csökkent a boldogító igenek száma

Novák Katalin és a fideszes megszólalók a rezsicsökkentés és a békevágy kizárólagosságának akarás mellett azt emelik ki megszólalásaikban, hogy regnálásuk fontos alapköve a családok védelme, -azt nem propagálják, hogy ki támadja őket- a házasodási kedv elősegítése, amit nem kevés közpénzzel támogatnak is. Ennek tükrében érdemes értelmezni az alábbiakat.

Megcsalás, szakítás, lánykérés, esetleg gyermekáldás? Ezt ígéri a szeptemberi szerelmi horoszkóp!

A szerelem az egyik legfontosabb dolog a világon. Szerelmesnek lenni fantasztikus, olyankor úgy érezzük, hogy számunkra nem létezik lehetetlen, nincsenek akadályok, és miénk az egész világ. Azonban, ha valami történik, akkor pillanatok alatt szerte tud foszlani ez a rózsaszín köd. Tudd meg, mi vár rád szeptemberben szerelmi téren!

Gábor György: Köves Slomó vezető rabbinak nem ezt a szöveget tetszett szíves aláírásával ellátni! – A többi félrebeszélés, rizsázás, terelés…

Tizenöt magyarországi egyház képviselője (akárkije) a minap közös nyilatkozatban, egyetértésüket kifejezendő, aláírásukkal látták el az alábbi mondatot: „…a nő-férfi kapcsolat házasság általi szentesítése az emberi méltóság alapja.” Ahogy arról beszámoltunk, hétfőn a MAZSIHISZ közleményéből kiderült, nem pontosan így történt…..

Csak olvasgatok, és reszelgetem a körmöm

A világhálón jártomban-keltemben időnként mindenféle érdekes, sőt különleges helyekre bukkanok, legutóbb például a koronavirus.gov.hu oldalon találkoztam az augusztus 7-én keltezett MTI hírrel: „A családtámogatások kibővítésével párhuzamosan nő a családalapítási kedv és nő a házasságkötések száma“- közölte a nagyközönséggel Novák Katalin, a családokért felelős tárca nélküli miniszter (még jóval fontos római kirándulása előtt).