Friss, ropogós heti horoszkóp! – Szuper hét lesz, vagy megpróbáltatás? Nézz bele!

És újra hétfő…! Az idő ősziesre fordult, ami nem nagy cucc, október közepe van ez a dolga, viszont szürke, ködös is, ami akár a depresszió felé lökdöshetne sokakat. De…! Láss túl az orrodnál, nincs semmi veszve. Ne hagyd, hogy a jókedvedet bármi megzavarja, inkább olvass bele, mit ígérnek a csillagok, mit mond a horoszkópod!

Tovább

Vadiúj horoszkóp a hétre! – Mozgalmas lesz, és nem a rossz értelemben! + ajcsi: hétfői jó tanácsok!

Eljött az idősebb hölgyek nyara, reggel és este picit cidris, de nap közben kellemes időben vágunk neki szeptember második hetének! Lassan beleszokunk, hogy a gyereknek uzsonnát kell csomagolni, elkísérni a bölcsibe-oviba-suliba -kit hová- és utána indul a nap. A csillagok szerint lesz mit tenni szinte minden jegy szülöttének, de általában elmondható, hogy ugyan fáradtan, de eredményesen zárhatjuk a hetet. Lássuk részletesebben!

Tovább

A hét eleje keménynek tűnik, de…. – Heti horoszkóp (augusztus 30 – szeptember 5)

Holnap újabb hétfő, kezdődik az utolsó augusztusi, egyben az első szeptemberi hét. Érdemes utánanézni, mi vár ránk a csillagok állása szerint, mit ígér a horoszkópod! Van, akinek fantasztikus pár nap ígérkezik, másoknak kicsit rázósabb, de ha számítasz rá, jobban tudod kezelni!

Tovább

Briliáns, vagy vacak hét vár rád? Nézz bele, hogy 6 csillagjegynek mit ígér a horoszkóp!

Ezeknek a csillagjegyeknek az év 33. hete hét bőven hozhat megpróbáltatásokat csak úgy, mint fantasztikus meglepetéseket. Akik most nem találják a helyüket, s lelkileg sincsenek igazán rendben, azok se essenek kétségbe, mert a horoszkóp szerint szerencsére nem tart már sokáig a hullámvölgy…

Tovább

Szuper hét, vagy megpróbáltatás? – Nézz bele a heti horoszkópodba, ezt ígérik a csillagok!

Ez a mostani igazán különleges hét lesz. A heti horoszkópból most is megtudod a legfontosabb részleteket. A Nap hétfőn és kedden még a Rák jelében jár. Hétfőn különleges második Rák újhold örvendeztet meg mindenkit. Szerdán már a nagylelkű és szeretetteljes Oroszlánban folytatja útját a Nap. Ugyan kihívást jelentő helyzetekre is figyelmeztet a horoszkóp, de szerencsére nagyon pozitív fényszögek is kirajzolódnak az égen. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra.

Tovább

Heti horoszkóp július 5 – 11. – a jövő hét sok meglepetést tartogat…

A lehetőségek hetével állunk szemben, így a legfontosabb az, hogy időben felismerjük őket és lépjünk, ha jónak látjuk. Érzelmi szituációk tekintetében sem lesz hiány, amely esetében lényeges megőrizni a hidegvérünket, hogy ne nőjenek a fejünk felé a dolgok. A jótéteményinket korlátozzuk kétkezi segítségre vagy jótanácsokra. Böngésszük együtt a horoszkópot!

Tovább

Heti Tapló – Az elmúlt hét történéseiből szemezget Lendvai Ildikó

Lassan annyi a tapló, hogy már külön növényhatározó kell a megkülönböztetésükhöz. Kezdjük ott, hogy van Kültapló és Beltapló. Az egyiknek a termőtalaja a külpolitika, a másik inkább belföldi használatra terjed. A Kültaplók fajtájából e héten az Európai Unióval kapcsolatos megjegyzések között akadtak szép példányok. A Beltaplók között a legméretesebbek a foci és az Orbán-Matolcsy konfliktus mezején nőttek ki.

Tovább

Orbán a magyarság-megmaradás törvénye “tükrében” kötött nyakkendővel felfegyverkezve…..

Orbán Viktor nem először fogalmazza meg a szerinte lehetséges utat arra, hogy a magyarság az idők végezetéig megmaradjon – azt ugyan nem jelzi, hogy éppen aktuálisan kiről gondolja, hogy létünkre tör, de a kormánykommunikációból kiindulva mindenki, aki nem ért vele maximálisan, teljes mértékben egyet.

Tovább