Amikor jön valaki, akit majd nem érdekel a hazug népvezéri nimbusz és csupán egy sötét parasztot lát majd maga előtt, akkor zökken vissza minden a maga normális medrébe

Addig nincs baj, amíg valaki, azért, mert nem ismeri a róla mesterségesen kialakított, patikamérlegen kimért, a letaposott médiából kreált propagandával sulykolt, de persze minden valóságot nélkülöző képet, jelesül, hogy ő a mesebeli kiskirályfi, a nép egyszerű, de erős gyermekéből lett vezér, a koki-, és sallerosztogató, kereszténységmentő superman, a magyarság, és Európa megmentője, Jézus felcsúti helytartója, vagy azért, mert ismeri, de csak röhög rajta, meg nem küldi egy szívlapáttal!

Tovább

Gábor György: Orbán Gáspáréknak válaszolni kell arra, mi van azokkal, akiket az út szélén hagynak

Régóta téma, látható jelei is vannak, hogy március 15-én megszűnik a Felház elnevezésű mozgalom, amely leginkább attól vált országos hírűvé, hogy vezetője Orbán Viktor Gáspár nevű fia.Tegnap szemléztük a vele készített interjút, most Gábor György vallásfilozófus gondolatait is megismerhetjük a Felházról, a jövőbeni terveikről.

Tovább

Orbán Gáspár: 60 embert elértünk, ez csodálatos! – élőben jelentkezett egy gyroszostól…..

Keddi hír, hogy az Orbán Gáspár és Ember Illéstárs a Felház nevű keresztény mozgalom megalapításában Prekopa Donát volt. Az”alapítóatya” új budapesti rádióban lesz hallható minden reggel, két egykori Sláger FM-es műsorvezető oldalán.

Tovább

Ferenc pápa: nem a javak számítanak a világban, hanem a szeretet

Jézus új életszemléletet mutatott fel a világban, a birtoklás helyett a másokkal való megosztást helyezte a középpontba – mondta Ferenc pápa a Szent Péter-bazilikában bemutatott misén szenteste a fényárban úszó Szent Péter-bazilikában, ahol a szertartás kezdetén Ferenc pápa a bazilika főbejáratától a főoltárig vonult és ott levette azt a kendőt, amely a Gyermek Jézus szobrát fedte.

Tovább

Orbán úgy döntött, Jézus Krisztus a következő, akit meghekkel

Évtizedek, sőt talán 1867. május 1-től, a Magyar Királyi Posta megalakulás óta a mindenkori postások életének a karácsonyt megelőző két hónap az egyik legkritikusabb időszak. Ilyenkor szinte egyetlen postás sem lát ki a munkából, a levélkézbesítők is alighanem ebben az időszakban használják el műszak végén otthon a legtöbb kencét fáradt lábaikra.

Tovább

A nap, amikor Orbán Gáspár közben jár Jézusnál a hajléktalanokért ….

Orbán Gáspár, aki már nem csak arról híres-hírhedt, hogy a miniszterelnök fia, hanem azt terjeszti magáról, hogy Jézussal – Isten fiával – is naponta eszmét cserél, vasárnap éjjel újabb, emberi oldala megvilágítására szolgáló bejegyzéssel jelentkezett.

Tovább

Fidesz-KDNP ócska hipokriták gyülekezete

Gábor György filozófus, ismét a tőle megszokott alapossággal fogalmazza meg azt amit nagyon sokan gondolunk ebben az országban. Igen Jézus az akinek Ő lefesti és nem az akinek a mostanság uralkodók láttatni szeretnék itt Magyarországon, még akkor sem ha egyes egyházak melléjük álltak, és vadul szolgálják a hit helyet a pénzt.

Tovább