BUÉK 2022! “Reszkess rekesz!” – Szilveszteri kabaré a Városi Kuríron 2. Markos-Nádas kabaré

Ahogy azt már évek óta megszokhatták portálunk olvasói, az idei évben is igyeksznünk vidám, rekeszizmot próbáló kabaréval búcsúztatni az évet. Szilveszter napján este 6 és éjfél között minden órában friss retro kabaré összeállítással jelentkezünk. Nevessük együtt át magunkat 2022-be! II. tétel: Markos-Nádas.

Read more

BUÉK 2022! “Reszkess rekesz!” – Szilveszteri kabaré a Városi Kuríron1. Déri János kabaré

Ahogy azt már évek óta megszokhatták portálunk olvasói, az idei évben is igyeksznünk vidám, rekeszizmot próbáló kabaréval búcsúztatni az évet. Szilveszter napján este 6 és éjfél között minden órában friss retro kabaré összeállítással jelentkezünk. Nevessük együtt át magunkat 2022-be! I. tétel: Déri János.

Read more

BUÉK 2022! “Reszkess rekesz!” – Szilveszteri kabaré a Városi Kuríron december 31-én este 6 és éjfél között, óránként friss tartalommal!

Ahogy azt már évek óta megszokhatták portálunk olvasói, az idei évben is igyeksznünk vidám, rekeszizmot próbáló kabaréval búcsúztatni az évet. Szilveszter napján este 6 és éjfél között minden órában friss retro kabaré összeállítással jelentkezünk. Nevessük együtt át magunkat 2022-be!

Read more

Pin It on Pinterest