Rab László: Jézus Mária! – Hirdessük újra ki, hogy megint a Központi Bizottság hozza meg a legfontosabb…

Nem sikerült a régi kommunizmus, csináljunk egy fideszita változatot. Nem baj, ha toldott-foldott, legyen meg. Ha a Ruszkik haza kicserélhető volt arra, hogy Ruszkik vissza, ez is menni fog. Kérdezzük meg a Putyint, hogy kell csinálni. Rab László szŰrreál összefoglalója a 15-ös hétről.

Read more

A keresztény magyar pontifex maximus

Mi vagyunk a templomépítők nemzete. Eddig ezt sem tudtam. Orbán Viktor miniszterelnök, (legújabban a magyar keresztény pontifex maximus, félállásban kipcsak fősámán) vasárnap, a pesterzsébeti református Összetartozás-templom felszentelésén mondta a nemzet épülésére és okulására: „Történelmünk arra tanít, hogy a magyarok csak keresztényként maradhatnak meg. Határok közé zárt ország, de határtalan lélek: ez Magyarország. Nem csak templom-építő nemzet vagyunk, hanem, hogy megmaradjunk, templomépítő nemzetnek kell lennünk. Minden egyes új templom bástyát jelent a nemzet szabadságáért és nagyságáért folyó küzdelemben”.

Read more

Juszt László: visszafoghatná magát egy picit “Háry Semjén Zsolt”!

Az Eucharisztikus Kongresszus kommunikációja kapcsán iskolapéldáját láthatjuk a NER-érában elszabadult “nemzeti magyar nagyotmondásnak” és egyben annak is, hogy ez mennyire felesleges a XXl. században, amikor mindennek pár kattintással utána lehet nézni. Feltéve, ha az ember a tök egyszerű “hit” helyett a gondolkodást választja és kíváncsi a frankóra. Semjén miniszterelnök újabb abszurdjára Juszt László bejegyzése világít rá.

Read more