Csöpögtet az Orbán-kormány, adósodjon el nyugodtan tovább! – Aki falusi csok-felvételen törte a fejét, tovább törpölhet, kitolták a kölcsönfelvétel határidejét

Ugyan aki leugrik a közeli „kispiszkosba” pár zsömléért, naponta tapasztalhatja, hogy mi, mennyi és azt is, hogy mennyivel hamarabb ürül ki a családi kassza, az Orbán-kormány azért bepróbálkozott az előre megírt forgatókönyv szerint a nép kábítását. Szerdára is jutott egy ilyen bejelentés: csok-ra fel!

Jávor Benedek: Orbán Viktor EU-s forrásokért könyörög a sorosista, nemváltó brüsszeli összeesküvésnek!

Orbán Viktor pénteken küldött levelet az Európai Bizottság elnökének, Ursula von der Leyennek, amiben több pénzt kért Magyarország számára az uniós helyreállítási alapból. A vissza nem térítendő támogatás mellett ugyanis lehívná a kormány azt a piacinál jobb feltételekkel lehívható hitelkeretet is, amit még tavaly nyáron utasítottak vissza.

Kormányzati állítások és a makacs tények – Tájékoztatás és tájékozódás

Irtó büszke vagyok magamra. A minap a nagy nyilvánosság előtt panaszkodtam portálunkon, hogy egyes sorstáraimtól eltérőn én nem kaptam levelet a miniszterelnök-pártelnök úrtól (azt a postát hiányoltam, amelyben pénzt kért a Fidesz kampányára). De most mintha újra felkerültem volna a fontos címzettek listájára: e-mail érkezett gépemre a Kormányzati Tájékoztatási Központtól (KTK).

Az Orbán maffia utolsó nagy rablása?!

A Fidesz maffia vezére bejelentette az arra szolgáló intézkedéseket, hogy megvásárolják a 2022-es választások előtt az agyhalott magyarok szavazatait. Pl. 2022. február 15-ig visszatérítik a gyereket nevelő szülőknek a 2021-ban befizetett személyi jövedelemadót. Az összeg felső határa az előző évi átlagbér éves adótartalma. Adóvisszatérítést kapnak a gyereket nevelő kisvállalkozók is. Az EKHO-s szülők az SZJA-ként befizetett összeget kapják majd vissza. A Katások a befizetett átalányadó negyedét kapják meg, ha gyereket nevelnek.

Kökény Mihály: Szijjártó, Magyar, Menczer szégyelljék magukat! Nem kicsit, nagyon!

Kökény: „kimondhatjuk bátran: önző, kicsinyes, fukar magatartást tanusít a szólamok puffogtatásában rekorder magyar külügyminisztérium és kormány a tálib uralom alá került Afganisztánból a németek által kimentett 26 magyar biztonsági őr Frankfurtból történő hazautazásával kapcsolatban….”

A fenemód nagylelkű magyar külügy: megelőlegezik a 26 magyar hazaútját Frankfurtból, de vissza kell fizetniük!

Szívre a kéz: Ön szerint normális dolog az, ha a magyar külügyminisztérium nem küldi el a közpénzen megvett repülőink egyikét -mert van bőven különböző méretben- a Kabulból kimenekített honfitársainkért, hanem „nagylelkűen” felajánlja, hogy ad kölcsön, ha nincs pénzük a hazaútra -repülővel, autóval, busszal, vonattal, esetleg stoppal-  de vissza kell fizetniük. Azt nem említik, hogy kamatot számolnak-e fel és, ha igen, mennyit!