kósa lajos - Városi Kurír

Sorting by

×

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Magyarországon nincs sorkötelezettség, és ez így is marad

Magyarország biztonságának garantáláshoz folytatni kell a védelmi képességek növelését – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

Tovább

Kósa Fidesz-frakcióvezetőhelyettes és védelmi kabinetvezető szablya-tulaj lett

Nem telnek unalmasan Kósa Lajos napjai, csütörtökön kiderült, hogy az országgyűlés védelmi kabinet-vezetője lett és egyben Fidesz-frakcióvezetőhelyettesi pozíciójáért is fizethetjük, pénteken pedig megkapta a Bocskai-szablyát, -a lecsüngő cuccok nélkül- a hajdú-bihariak összetartozásának egyik szimbólumát.

Tovább

Kósa Lajos “felrotakapálás” közben döbbent rá: 12 év Fidesz-kormányzás után nincs rend az országban – Sebaj, van egy jó ötlete…..

Kósa Lajosról nem sok értelme van leírni, hogy nem a legélesebb kés a Fidesz-stelázsiban, hiszen szinte válogatás nélkül belehallgatva megszólalásaiba, valami bibi mindegyikben található. A csütörtöki Facebook-klipjével meglehetősen erősítette ezt a sort.

Tovább

Varga Zoltán megmutatta, hogy merre van az “előre, nem hátra”!

Varga Zoltán, a DK képviselője 5 perc alatt megtöltötte tartalommal a Fidesz-szlogent, amit üptre hajtogat minden kormánypárti megszólaló, ám pontosan ellenkező módon cselekszik. Apró, mondhatnánk teljesen természetes, amit Varga csinált, csak az a bibi, hogy Magyarországon a 12 év Fidesz-regnálás megváltoztatta az előjeleket (is).

Tovább

Nem stróman az édesanyám! – Bruhaha, tudjuk Lajos! Hogy is lenne?

Merthogy Kósa Lajos – (volt)bukott debreceni polgármester, (volt)bukott frakcióvezető, (volt)bukott miniszter, jelenleg egy magánzó a hátsó sorból – kedves anyukája, így nyolcvanX évesen, nyugdíjas bölcsődei dolgozóként, újabban már nemcsak a disznókhoz, a BMW-khez, különös tekintettel a bivalyerős sportmotorokhoz, hanem a gabonatermesztéshez is nagyon ért. A disznók mentek a lecsóba ha már lebuktak, pár éve ez az új biznisz. A búza.

Tovább

Havas Henrik hű önmagához, egyszerre száll bele Bróker Marcsiba, Kósa Lajosba és Deli Gergelybe, az Alkotmánybíróság főtanácsadójába

Havas Henrik 2019 vége óta az N1TV-n jelentkezik apró szösszenetekkel, egyik sem éri el az 5 perces időtartamot. Éppen ezért olyan élvezetes ebben a “zanzásított” formában, mert minden szakmai jegy, ami eddig is védjegye volt az újságírónak, fellehető benne.

Tovább

Kósa Lajos a Fidesz Bangónéja?

A DK parlamenti frakciójának szóvívője Varga Zoltán, mint debreceni polgár különös figyelmet fordít “földije”, a Fidesz egyik frontembere pályafutására. most, hogy Bangóné “diplomahazugsága” után példás gyorsasággal után elhagyta az MSZP-t, Varga a volt debreceni polgármestert Fidesz alelnököt is hasonló bűnökkel vádolja.

Tovább

Kósa Lajos elkapta a koronavírust, kórházban kezelik – Nézzük, kikkel találkozott a múlt héten!

Mint megtudtuk, a politikust harmadik napja Debrecenben kezelik. A Blikk információját a párt frakciója is megerősítette – írta a Blikk. “Kósa Lajos COVID-tesztje szombaton pozitívnak bizonyult. A Kenézy kórházban kap ellátást, az állapota stabil, kielégítő.”- közölte a lap érdeklődésére hétfő kora délután frakció sajtóosztálya.

Tovább

Na de Kósa úr, Lajos! Nem ismeri a link ember és a sánta kutyus esetét?

Kósa Lajos dagadó mellel jelentette közösségi oldalán, hogy “Debrecen ismét villantott egyet”, mely mondás azt jelenti a felületes szemlélőnek, aki nem nézi, hogy ki mondta, hogy a város vezetői kiemelkedő képességeinek köszönhetően valami olyat tett, hogy csak na. Aki hitt Kósának, azt nagyon lefogja lombozni a hír: kamu az egész. Az Ön, meg az Ön, vagyis a köz pénzéből szédítik a városlakókat! Ismét!

Tovább

Debrecen a világ-, Kósa Lajos Debrecen közepe? – A Wizz Air új járatokat indít és kimondhatatlanul elégedett….

A Wizz Air jól fekszik a regnálónaál, 2020 júniusi hír volt, hogy mintegy 4,713 milliárd forintot fizetett a kormány a Wizz Air-nek 65 olyan járat után, amely egészségügyi eszközöket és védőfelszerelést hozott Magyarországra. Legalább 100 alkalommal szállított ilyeneket a légitársaság Kína és Magyarország között, a cég bevétele a 7 milliárd forintot is meghaladhatta

Tovább

“Kósa Lajosnak a MotoGP versenypálya projekt helyett egy Babetta jutott! – Elkezdődött Lajos!”

“Kósa Lajosnak a MotoGP versenypálya projekt helyett, ez a Babetta jutott! A Fidesz „testvérszervezete”, a szicíliai maffia levágott lófejjel szokta megküldeni a selyemzsinórt a kegyvesztett maffiatagoknak. Bár szó nincs levágott lófejről, Orbán üzenete mégis nehezen félreérthető, még akkor is, ha Kósa Lajos „csak” a Magyar Közlönyben olvashatta, hogy sanszosan vége politikai pályafutásának.

Tovább

Varga Zoltán: hevenyészett matek és etika óra Papp Lászlónak, Debrecen polgármesterének!

Papp úr azzal szolgált rá a ritka párosítású különórára, mert Varga Zoltán képviselő szerint sajátos módon értelmezte a pandémia alatt kiosztott közpénzmilliárdok rászorulóinak kiválasztását. Addig osztott-szorzott, amíg a közpénzzel amúgy is kitömött debreceni magániskola, a Debreceni Nemzetközi Iskola tűnt a legrászorultabbnak a civis városban.

Tovább

Múltidéző: 31 évvel ezelőtt írták alá a szovjet csapatkivonásról szóló egyezményt

1990. március 10-én Moszkvában aláírták a szovjet csapatok Magyarországról való kivonásáról szóló egyezményt. Az 1990. március 10-én Moszkvában megkötött magyar–szovjet

Tovább