kossuth tér - Városi Kurír

Sorting by

×

Lendvai Ildikó: arra kérem miniszter urat és kormányát, a háborúra való tekintettel fontolják meg a hazudozás felfüggesztését!

Muszáj lesz valami ígérettel előállniuk. De ha komolyan gondolnák, már rég tárgyalnának a szakszervezetekkel, abbahagynák a sztrájkjog megtiprását, a vegzálást és fenyegetőzést-írja közösségi oldalán Lendvai Ildikó

Tovább

Alapítvány a Szörényi-életmű gondozására

Második Idő néven alapítvány jött létre Szörényi Levente több mint fél évszázados életműve gondozására. A tervek között szerepel többek között az István, a király rockoperával összefüggő Kárpát-medencei iskolás vetélkedő, animációs film, erdélyi produkció és operabemutató is.

Tovább

Ketten tüntettek egyedül a Kossuth téren – Szombat reggeli történet

Bármilyen hitetlen is, az alábbiak szinte szó szerint így esetek meg szombaton reggel a Kossuth téren. Ketten követelték, de külön-külön, nehogy baj legyen az új gyülekezési törvény okán, hogy “Áder János, gyere ki”.  A két mólés barát ezt követően vitába keveredett a két posztos rendőrrel. A beszélgetést, középpontjában a szabadság érzetével, egy bekapcsolt telefonon hallgatta végig munkatársunk.

Tovább