Pocak! 12 éve a veszélyek korát éljük. Nem unod még ezt a “megmentős” dumát? – Orbánt keményen ekézik a követői

Orbán Viktor közösségi oldala -ahogy a regnálótöbbi potentátjáé is- feltehetően egy “posztgyárból” szerzik be a bejegyzéseiket, ami lényegesen megkönnyíti a dolgukat, hiszen nincs szükség gondolkodásra, kreativitásra és a véletlen tévedés lehetősége is kizárt. Egy idevágó szerdai “alkotás” verte ki a biztosítékot a miniszterelnök Facebook-ján.

Read more

Hát ezt ki találta ki? Szijjártó külügyér közösségi oldalán új fizimiskával pózol, de ez sem bizalomgerjesztőbb az elődjénél

Az, hogy ki milyen külsőt örököl, a gének tehetnek, nem sok beleszólása van viselőjének. Na jó, a plasztika lehetőség, de…. Szijjártó Péter génileg ezügyben nincs elkényeztetve, arcán nyoma sincs sem arisztokrata ősnek, sem a joviális, bölcs demokrata fizimiskájának. Persze ettől még…..

Read more

“B*szki, Katinka, te is beálltál a sorba s*gg*t nyalni? – Hosszú Katinkát ekézik a követői az Orbán-gratulációja okán

Hosszú Katinka eddig sem titkolta, hogy nem áll túl messze a regnáló kormánypárttól és annak vezetőjétől, ami nem meglepő, hiszen Orbán sem csinált talányt, amikor szimpátiáját kézzelfogható forintokban és lehetőségekben mutatta ki. Az, hogy erről mit gondol a “Katinka-követő”, most kiderül.

Read more

…Ideje lenne méltósággal bekerülni a történelembe !!!! – Ezerrel ekézik követői Orbánt a legújabb bejegyzése miatt

Nem első eset, hogy Orbán Viktor közösségi oldalának kezelői olyan bejegyzést tesznek közzé a főnökük neve alatt, aminek a fogadtatása messze nem kedvező még a követői körében sem. Persze lehet, hogy ez csak amolyan szonda, amivel azt próbálják mérni, hogy mi tetszik a vuduzottaknak és mire ugranak. A keddi videóra mindenesetre “nem volt fogadólépes kereslet”, a migránsokkal való paráztatás kora lejáróban van, ami nem csoda, ha a covid-halálozási adatokat nézzük.

Read more

Gyurcsányt kemények kiosztották a követői! – Gyurcsánynak elege van? …. nekünk is!

Az ellenzéki előválasztás első fordulójának eredménye felkorbácsolta az indulatokat, beindult a helyezkedés, a sárdobálás, tisztára úgy viselkednek a pártok megszólalói, mintha elfelejtették volna, hogy mi a céljuk. A “kedves választó”, akik támogatnák, hogy vége legyen a Soros-támogatta Orbán regnálásának, csak kapkodja a fejét és…. beláthatatlan, hogy miként reagál a cirkuszra. Gyurcsánynak elege van…. nekünk is!

Read more

Pin It on Pinterest