Pocak! 12 éve a veszélyek korát éljük. Nem unod még ezt a “megmentős” dumát? – Orbánt keményen ekézik a követői

Orbán Viktor közösségi oldala -ahogy a regnálótöbbi potentátjáé is- feltehetően egy “posztgyárból” szerzik be a bejegyzéseiket, ami lényegesen megkönnyíti a dolgukat, hiszen nincs szükség gondolkodásra, kreativitásra és a véletlen tévedés lehetősége is kizárt. Egy idevágó szerdai “alkotás” verte ki a biztosítékot a miniszterelnök Facebook-ján.

“Nem unod…?

Az ominózus bejegyzés:

“A kormány célja, hogy a veszélyek korában is meg tudjuk védeni a rezsicsökkentést, a családtámogatásokat, a nyugdíjakat és a munkahelyeket. Ezen dolgozunk ma is!”

A hozzászólásokból….

“A miniszterelnök úr mindentől is megvédi a magyarokat, így a jogállamiságtól és a demokráciától is…”

“Plusz fontos, hogy a világ ellenszenvét kiváltva pacsizzunk elvtársainkkal és kérjük kedves ruszki oligarchák felmentését a szankciók alól védve őket is a veszélyektől, és köszönjük, hogy megköszönhetjük!”

“Szó szerint ez a veszélyek kora,mikor itt össze ül a kormányülés. 🤬🤬🤬 HATALMAT A NÉPNEK!!!!!”

“Maga a veszély okozóját kellene meg szüntetni mondjuk egy kormány váltás vagy egy miniszteri lemondás benyújtása hamar meg oldaná ezeket a problémákat amiket okoznak !”

“Családtámogatás és a nyugdíj egy nagy nulla, fizetések a béka s.gge alatt, a Forint nem ér semmit, az elvándorlás nő. A kommentekből ítélve lassan nem marad a Miniszter Ùrnak senkije sem, aki azt mondja, hmmm milyen szuper a fidesz.”

“Cukik ezek a célok, csak nem tudjátok őket teljesíteni. A KSH szerint 12 hónap alatt, 2021. decemberhez viszonyítva: AZ ÉLELMISZEREK ÁRA 44,8%-KAL EMELKEDETT, ezen belül leginkább a sajt (83,2%), a tojás (82,7%), a kenyér (81,1%), a vaj és vajkrém (79,4%), a tejtermékek (79,2%), az édesipari lisztesáru (71,0%), a száraztészta (70,8%), a margarin (58,0%), a péksütemények (57,2%), a tej (52,1%) és a baromfihús (51,5%) drágult. A HÁZTARTÁSI ENERGIA 55,5%-KAL DRÁGULT. Ezen belül a vezetékes gáz ára 97,8, a tűzifáé 58,6, a palackos gázé 48,7, az elektromos energiáé 27,8%-kal nőtt.”

“Na, öcsi, megint kitaláltatok egy szajkóznivalót. A csicskásaid már bőszen nyomatják.”

“Mi fizetünk a legtöbbet az oroszoknak a gázért, éppen most veszi a kormány vissza a nagycsaládoktól az autóvásárlási támogatás, a nyugdíjak csökkennek az inflációhoz viszonyítva és egyre többen vesztik el a munkahelyüket. Sikerült négy olyan dolgot írni, amiben mind rosszul teljesít a kormány ”

“Pocak! 12éve a veszélyek korát éljük. Nem unod még ezt a “megmentős” komcsi dumát? “

“Veszélyek kora…..az biztos!! Ahogy elnézem,rátok nézve,egyre veszélyesebb!!!”

“Ennek a kornak Magyarország számára a legnagyobb veszély maga a kormánya, amely senkit és semmit nem támogat, csupán a saját maguk zsebeit tömik.”

“G7: mi kapjuk a legdrágábban az orosz gázt – Nemzetközi összevetésben is kifejezetten drágán érkezik Magyarországra az orosz gáz. A kedvezőtlen árakat néhány hónapig még lehetett a szerződéses különbségekkel magyarázni, mostanra azonban kiderült, hogy hosszútávon is mi fizetjük a legtöbbet – írta meg a G7 a saját gyűjtése alapján. A legnagyobb hazai importőr az állami MVM-csoport, amely egy hosszútávú szerződés keretében vásárolja a földgázt az orosz Gazpromtól. Így elsősorban ennek a megállapodásnak a feltételei befolyásolják a hazai importárat is. Bár a szerződés részleteit nem hozták nyilvánosságra, annyi mostanra kiderült róla, hogy az árazása kéthónapos csúszással a tőzsdei jegyzéseket követi. Novemberben némileg csökkent ugyan az orosz importgáz átlagára Magyarországon, de így sem sokkal maradt el az egy hónappal korábbi történelmi csúcstól. Az Eurostat külkereskedelmi statisztikái szerint egy köbméter átlagosan közel két és fél euróért, akkori árfolyamon 965 forintért érkezett az országba. A tőzsdei piaci ár akkor már az egy eurót sem érte el. A portál hozzáteszi, hogy a két hónapos csúsztatás miatt a gosszútávú hatások elvileg kiegyenlítődnek.”

“Unalmas, de már nevetséges is a szöveg! Magukon kívül senkinek nem tesznek, nem is tettek jót!!!”