Újabb kormánybiztost kell eltartanunk! – Ezúttal a Budai Várnegyed kormányzati beruházásaiért felelős közszolga személyében

Áprilistól Fodor Gergely kormánybiztosként felel a Budai Várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg.

Tovább

„A gonosz hatalom az embert tünteti el, a tisztességes az embertelenséget.” /Bruck András/

Egy jogállamban a szegénység nem bűn, az utcán élő felebarátaink nem bűnözők. Egy magát még kereszténynek mondó civilizációban a hajléktalan nem ellenség, akitől meg kell magunkat védeni, hanem embertárs, akin segíteni kell. Egy normális országban, ahol nem az embertelenség az úr, ez így is történik.

Tovább

A magyar nemzeti közmédia működését tényleg zavarja egy pisilni akaró politikusnő?

Mi is történt valójában? Két országgyűlési lépviselő “benyomult – bement – az MTVA székházának aulájába, leültek és várták, hogy az azt vezető közszolga lefáradjon és átvegyen tőlük egy papirost. Mindeközben a telefonjukkal közvetítették a rém titkosan ki-be járkáló emberek össztűzében a várakozás feszült óráit.

Tovább

Selmeczi Gabriella nem ér rá a főnökeivel foglalkozni

Azt az elején szögezzük le, hogy kik is Selmeczi Gabriella főnökei. Ön és mi mindannyian, hiszen közszolgáról beszélünk. Így van ezzel az összes parlamentben dolgozó képviselő is. Az is tény, hogy a beosztott köteles a főnöke instrukcióit, érdekeit szem előtt tartva dolgozni, különben repül.

Tovább