palocz-eva

Palócz Éva: Aki igazodik, az kapja az állami megrendeléseket, érdemeitől függetlenül

A magyar gazdaság szétszakadt: alacsony termelékenységű kisvállalkozásokra és külföldi tulajdonban lévő nagy cégekre. Vagyis hiányzik az a stabil középvállalati szektor, amely a fejlett gazdaságokban a GDP-növekedés és a fejlődés gerincét adja – mondja Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója.

tarlos-lazar

Tarlós István: sosem kívántam Lázár János vérét

Az EP kampány mellett egyre erőteljesebben beindul a küzdelem a főpolgármester-jelöltek között, hiszen Budapest szimbolikus jelentőségű. Ha marad minden a régiben, az Orbánnak újabb nagy siker, amennyiben ellenzéki jelölt lesz a főváros első embere, az komoly repedést jelenthet Orbán-rendszerén. Biztató előrejelzés az ellenzéki pártoknak 2022-re.

marki-zay

Márki-Zay Péter: a Fidesz hatalmát egyre inkább a forradalom kitörése fenyegeti

A hét elején volt egy éve, hogy megválasztották Hódmezővásárhely polgármesterének, azóta – de persze már előtte is – folyamatos támadásoknak van kitéve. Márki-Zay Péter erről és közéletünk számos kérdéséről is beszélt Németh Péternek adott interjújában.

lazar

Lázár, a “rengeteglábonálló” – ismeretlen terepen is “remekelt” (legalább is szerinte)

Lázár János kétségkívül a minél több lábon állás híve. A legújabb próbálkozása, hogy tárlatvezetőnek áll. Eddig ismeretlen oldalát készül kamatoztatni, bár nem tett le arról, hogy ahol csak tudja, nehezíti vetélytársa, Márki-Zay Péter és ezzel szeretett városának polgárai életét.

Most Popular Topics

Editor Picks

Megosztás