Orbán ilyen peches, vagy újra a honvédségi luxusgéppel repült Rómába?

Ahogy azt megírtuk, Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó kedden Rómába utazott, hogy lerója kegyeletét XVI. Benedek ravatalánál a Szent Péter-bazilikában és, hogy ebédeljenek egyet a főként tengeri fogásairól nevezetes Bussolaban, a környék egyik leghíresebb, legjobbnak tartott vendéglátóhelyén.

Read more

Orbán – Lévai házaspár római menüje: articsóka, homár, polip

Keddi hír volt, hogy Orbán Viktor és neje Rómában, a Szent Péter-bazilikában lerótta kegyeletét a szombaton elhunyt XVI. Benedek nyugalmazott pápa ravatalánál. Ezt Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője közölte az MTI-vel. A sajtófőnök tudatta, mindketten imát mondtak XVI. Benedekért és a gyászoló keresztény hívők közösségéért. Arról azonban nem esett szó, hogy mivel múlatták az időt a repülő indulásáig…..

Read more

Ókovács Szilveszter: 12 év, azután már tényleg mindenkinek mennie kellett….. – Orbán-Lévai reakció – A mimikát tessenek figyelni!

Ünnepi gálaműsorral nyílt meg újra március 12-én, szombat este a Magyar Állami Operaház átfogó felújításon átesett, Andrássy úti főépülete Áder János jelenlegi és Novák Katalin megválasztott köztársasági elnök, valamint Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében – írta aznap az MTI. Ahogy az dukál, Ókovács Szilveszter főigazgató is mikrofont kapott a kezébe, hogy méltassa a fantasztikusan szépre sikerült rekonstrukciót, ám a beszéde nem pont úgy sikerült, ahogy az várható volt. Vagy nagyon is?

Read more

Itt ez a szomorú, meggyötört, rémült nő, aki lehetett volna sikeres ügyvéd, büszke anya és boldog nagymama – de inkább Orbán Viktorné lett!

Ha nem tudnám, hogy ki ő, első látásra azt hinném, hogy egy Ukrajnából menekült asszonnyal beszélget a Telex újságírója. Nem a kinézete, az öltözete, hanem az ideges és rémült tekintete, a bizonytalansága, a menekülésvágya miatt. De tudom, hogy ő Orbán Viktor miniszterelnök felesége – kezdte közösségi oldala bejegyzését Vásárhelyi Mária szociológus.

Read more

Orbán: az első 33 év csak bemelegítés volt: Oroszok ki, kommunisták el, rezsi le, migránsok ki, szív fel…. – Amíg bírom, csinálni fogom!

Immár 29. alkalommal tart kongresszust a Fidesz. Orbán Viktor miniszterelnök 2003 óta, vagyis 18 éve a párt elnöke, és miután senki sem indult el ellene, nem is volt kérdés, hogy folytathatja munkáját a Fidesz élén. Délután három óra után jelentették be a szavazások eredményeit. E szerint Orbán Viktor 1061 szavazattal lett újra pártelnök. Beszédét itt olvashatja! Az alelnöki posztra Kubatov Gábor 1050, Gál Kinga 1040, Németh Szilárd 1025 és Kósa Lajos 1021 szavazatot kapott, ellenfelük nem volt.

Read more

Szájról szájra terjedt a hír: itt van az Orbán!

Több, egymástól független mezőhegyesi forrás tájékoztatta arról a Narancs.hu-t, hogy szombaton – a nyilvánosság teljes kizárásával, – Lázár János vendége volt Orbán Viktor. A kormányfő feleségével, Lévai Anikóval látogatott el a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaságba a kormánybiztossal. A helyiek szerint jártak a központi épületében, a vetőmagüzemben, a ménesnél, a tehenészetben és az új iskolában is, de több helyen még a terepjáróból sem szálltak ki.

Read more

Pin It on Pinterest