Vastag bőr a Fidesz-arcon – Megint kiakadt a kormánypárt LMBTQ-ügyben

A héten 21 ellenzéki képviselő, megalakított egy frakcióközi csoportot a parlamentben, amellyel az a céljuk, hogy az LMBTQ-emberek érdekeit képviseljék. “Egy olyan társadalomért dolgoznak majd, ahol nem különböztetik meg, nyomják el az LMBTQ-embereket.” szól az önmeghatározásuk.

Read more

Matekdolgozat, vagy nemátalakító műtét – „Társadalmi célú kormány-reklám” az Ön pénzéből!

Sok kisgyerekes szülő odáig lenne, meg vissza, ha a színészkedésre “szánt” kisdedet beválogatnák egy országosan vetített reklám főszerepére. Ám annak is örülnének fent nevezett felelős szülők, ha a 7-8 éves sarj az ő belegyezésükkel egy kormányreklámhoz adná az arcát, ami a regnáló fikcióját népszerűsíti? És mit szólnak ehhez a tanárok, a haverok és mit pár év múlva a felcseperedő kislány, amikor megérti, hogy anyja-apja mihez járult hozzá a nevében?

Read more

“Szülőként egy dolgot tehetünk: ha meleg vagy, ha nem, szeretünk”! – noÁr újabb figyelemfelhívó klipje elkészült!

Nagy mázlija van annak a kissrácnak, akinek olyan szülő “jutott”, akiknek a szeretetéért nem kell nap, mint nap megharcolnia, hanem apró kora óta tudja, érzi, hogy bármi történjen is, szeretik. Ez a legtermészetesebb, legemberibb háttér nem adatik meg minden gyereknek és nem gyereknek.

Read more

Pin It on Pinterest