Gáz van a gázszámlákkal – Az Igazgyöngy Alapítvány milliós gázszámláját sztornózta a szolgáltató

Szerdán két hírrel is bekerült portálunk anyagába az MVM. Az első esetben egy olvasónk mizériáját mutattuk be, a délutáni hír pedig arról érkezett, hogy az Igazgyöngy Alapítványnak sztornírozták a milliós gázszámláját és kiállították a tizedéről szólót.

Read more

Ne higgy neki, hisz MVM? – avagy így lesz 58.000 forintos számla a 9.000-es fogyasztásból….

Se szeri, se száma azoknak a bejelentéseknek, amik az MVM által kiküldött számlák körüli anomáliákat ismertetik. Az alábbiakban egy olvasónk írta meg esetét az állami vállalttal. Tanulságul előre csak annyit: ne menjen rá senki idegileg a csilliós számla láttán….

Read more

Baranyi: az illetékes minisztertől, hogy Ferencvárosban is nyerjék meg a rezsiharcot!

12 ferencvárosi önkormányzati ház rezsiszámlájában egyáltalán nem érvényesítették a lakossági díjszabást, így az eddig lakásonként átlagosan 10 ezer forintos fűtés számla 80 ezer forintra ugrott. 367 ferencvárosi család megélhetését teszi tönkre a kormány energetikai szabályozása és a Fidesz-állam bürokráciája – kezdte közösségi oldala bejegyzését Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere.

Read more

Nyugi, az MVM “jófej”, csak az újságírók, meg az ő félrevezető híreik…. – Még véletlenül sem: bocs, elrontottuk….

Az úgy volt, hogy egyik hónapról a másikra szeptemberben a frissen kézhez kapott gázszámlákat 5 nappal a havi nyugdíjak utalása előtt kell befizetni, ami miatt sok idős ember kerülhet bajba. Igen ám, de jött a baromi jóságos Gulyás Gergely személyében állam bácsi és megnyugtatta az érintetteket lévén többségében az MVM állami tulajdon: “nemaddiga”.

Read more

Mészáros Lőrinc névnapi ajándéka: megkapja a Turulgáz-t – Az ajándékozó személye egyelőre nem publikus, de ötletek vannak rá….

Több elvetélt próbálkozás után végül sikerrel járt Mészáros Lőrinc érdekeltsége: az Opus Tigáz heteken belül teljes egészében bekebelezheti a tatabányai földgázvezeték-rendszert üzemeltető Turulgáz Zrt.-t, amelybe a Tigáz még a Mészáros megjelenése előtt, 2003-ban szállt be a Mol helyére – adta hírül a 24.hu.

Read more

Pin It on Pinterest