Ön szerint mennyit kóstál, hogy az államé lett a Nemzeti Sport? – Mást nem tehetünk, mint találgatunk?

„Amíg éhes, ne kérj tőle semmit! Ulti közben ne zavard. Ha kikap a csapata, kezeljük a lehető legnagyobb tapintattal. Jobb arról nem is beszélni mekkora volt a szomorúság, amikor 8-1-re kikaptak a magyarok… Ha reggel nem akar felkelni, mondd azt, hogy van friss Nemzeti Sport, egyből kinyitja a szemét. Elsőnek kell olvasnia, volt rá példa, hogy kivasaltam, hogy ropogós legyen.” – adott használati utasítást 2014-ben Lévai Anikó hites urához, a miniszterelnökhöz.

Felmentették Blattert és Platinit – A Nemzeti Sport főszerkesztője szerint az FBI takarította el az útból a FIFA elnökét

Felmentette a svájci szövetségi büntetőbíróság Joseph Blattert a Nemzetközi (FIFA) és Michel Platinit, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) volt elnökét – írja az MTI.

A Nemzeti Sport újságírója kitálal – A seggnyalás a legnépszerűbb sportágunk

Sinkovics Gábor neve biztosan mindenkinek ismerősen cseng, aki rendszeres olvasója a Nemzeti Sport-nak. Ő volt a lap egyik legismertebb és legkarakteresebb újságírója. A nekrológok és a publicisztikák mesterét azonban tavaly októberben kirúgták a Szöllősi György vezette szerkesztőségből.

Dicsérjen meg téged a Havas! – összeesküvéselméletet, vagy…..

Elbocsátották a magyar sportújságírás egyetlen valódi élő legendáját, újságíró-publicistáját, Sinkovics Gábort. Róla tényleg elmondható, hogy van stílusa, véleménye, lendülete, emlékei és mindezt a csak rá jellemző iróniával fűszerezve nem félt használni.