Akar mélyen áron alul Mandiner-előfizető lenni? Nosza, „black week”-, ki tudja, lehet, hogy „month” van lapnál!

Árukapcsolással egybekötött árleszállítást tartanak kormányközeliék: egyik zsebükből ki, a másikba be lehetne az akció jelszava. A lényeg, hogy minél több olvasó, néző hallhassa, amit szerintük hallani érdemes. Az egyik sarok állandó szereplője a Mandiner nyomtatott és online változata, a másik sarokban minden nap más…..

Read more

Az Örkény Színház a Liliom nyílt próbájával ünnepli a magyar dráma napján

Szeptember 21-én az évad első nagyszínpadi bemutatója, a Liliom próbafolyamatába nyerhetnek betekintést az érdeklődők. Molnár Ferenc színművét Kovács D. Dániel rendezésében október 7-én mutatják be a nagyszínpadon.

Read more

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Haumann Péter halálával tizenegyre csökkent a nemzet színészeinek a száma, ezért szerda délelőtt hagyományosan a Nemzeti Színházban gyűltek össze tanácskozni a nemzet színészei, és Balázsovits Lajos Balázs Béla-díjas színművészt, színházi rendezőt és színiigazgatót, érdemes művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották.

Read more

Gáspár Sándor: ma ugyanazt a régi “jelbeszédet” kell elővenni, mint anno a Kádár korszakban!

Gáspár Sándor a Húzós Podcast legfrissebb adásában beszél arról, hogy mi történt az Új Színházban Dörner György kinevezése után. Ők ketten barátok voltak és annyira másfelé kezdtek menni az emberi és a szakmai dolgaik, hogy 700 előadás után már a Stílusgyakorlatokat sem tudtak csinálni tovább.

Read more

Alföldi Róbert: nekem nincs szükségem hatalmi seggnyalásra ahhoz, hogy az önértékelésem rendben legyen!

Alföldi Róberttel készített interjút a HVG360, melyben többek között szó esett a nemrég melegellenes törvényről, a kultúrát az elmúlt tíz évben ért rombolásról és arról is, ami a színházi szakmában történik. Alföldi szerint nagyon megváltozott a magyar közélet az elmúlt évtizedben, elég csak az elmúlt időszak eseményeire gondolni.

Read more

Orbán Viktor és lánya egy Vidnyánszky rendezte Wass Albert darab közönségeként emlékeztek Trianonra

Orbán miniszterelnök -közösségi oldala bejegyzései szerint- pénteken kora reggel megjárta a Kossuth rádió stúdióját, nap közben tett-vett, megtudta, hogy kitudódott, őszentsége, a pápa nem kíván vele mutatkozni, majd este Wass Albert Tizenhárom almafa című regénye alapján írt 3 órás darabot nézett meg lányával a Nemzetiben Vidnyánszky rendezésében Trianonra emlékezve.

Read more

Pin It on Pinterest