Mielőtt belevágna, nem árt tudni: már októberben padlót fogott a lakossági hitelezés

Közel a felére esett vissza a lakáshiteleknél az új szerződések összege az előző évihez képest, és már a személyi kölcsönök iránt is csökkent a kereslet. A babaváró hitel pedig még soha nem teljesített ilyen rosszul – derült ki a Bank360.hu összefoglalójából.

Read more

Megvannak az aláírások, lehet népszavazás Karácsony Gergely és az ellenzék két kérdéséről – Valószínű időpont: 2022 októbere…..

Megszámolták a Karácsony Gergely kezdeményezte két népszavazási kérdéshez leadott aláírásokat, és mindkettőnél megvan az előírt 200 ezer érvényes aláírás, hivatalos döntés délután várható. Ez azt jelenti, hogy lehet referendum a Fudan Egyetemről és az álláskeresési járadék ügyében, de az biztos, hogy csak nyáron, vagy még inkább ősszel.

Read more

Ha hétvége, akkor horoszkóp! – Iránytű, hogy tudd, október utolsó weekend-jén miért, merre, meddig……

Na tessék! Ez is eljött! Itt az utolsó októberi hétvége és a hozzá tartozó elengedhetetlen horoszkóp, hogy tudja mire számíthat. Úgy tűnik, az aktív pihenés uralja a terepet, lehet például aktívan “semmit tenni”, akinek az a klassz, de lehet passzívan kirándulni, lődörögni, vagy ami tetszik. A lényeg: mindenki igyekezzen azt csinálni, amit akar!

Read more

Orbán az Andrássy út – Bajcsy-Zsilinszky út sarkán mondja el beszédét október 23-án

Idén rendhagyó helyszínen tartják az október 23-ai ünnepséget Budapesten – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár Facebook-oldalán. A bejegyzés szerint Orbán Viktor az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál mondja majd el ünnepi beszédét 15.30-kor, és ehhez a rendezvényhez csatlakozik majd a Békemenet is.

Read more

Pin It on Pinterest