Ujhelyi: kinek jó az orosz oligarcha-kimentési kormányprogram? Nekünk, a “népnek”, biztosan nem!

Mennyiben magyar érdek az orosz oligarchák kimentése? Hogyan szolgálja Magyarország és a magyarok érdekét orosz oligarchák védelmezése a szankcióktól? – ezt a kérdést az Egyesült Államok budapesti nagykövete, David Pressman tette fel nemrég a Twitteren. Teljesen jogos kérdés, függetlenül annak – a háborús konfliktusban nyilvánvalóan nem elfogulatlan – megfogalmazójától – fejtegeti a témát Ujhelyi István képviselő szokásos heti nyílt levelében.

Read more

Tudta? Belegyezett? 1.150 milliót költött naponta -vasár- és ünnepnapokon is- az Orbán-kormány sportra 2021-ben

A címben szereplő összeg további bontásban: 143.- forint fejenként -0-99+- naponta, vagy 52.500.- forint az előbbi korcsoportra vetítve egy év alatt/kopf. Elkerülte a figyelmemet, vagy Ön sem kapott konzultációs cuccot az Orbán-kormánytól arról, hogy mit szól ehhez?

Read more

Bodnár Zoltán: a törvénysértő káoszkormányzásról….

Nem lehet sikeres az a gazdaságpolitika, amelyben a kormány hatáskörébe tartozó fiskális politika és a Magyar Nemzeti Bank hatáskörébe tartozó monetáris politika szembe megy egymással, azok ugyanis ilyképpen kioltják egymást – írta meg summás véleményét Bodnár Zoltán árnyék-pénzügyminiszter közösségi oldalán.

Read more

Kormányvállalások, amiknek nem szabad bedőlni – “Ha ezt az EU bevenné, tényleg olyan ostoba lenne, mint amilyennek a magyar kormány mondja őket….”

A magyar gazdaság mély válságát az euróárfolyamnál és az emelkedő áraknál is biztosabban mutatja, hogy a kormány elkezdett alkudozni az EU-val. Gulyás miniszter tegnap bejelentette hogy négy kérdésben hajlandóak engedni, csak kapják már meg a visszatartott pénzeket. Ez úgy tűnhet, pozitív fejlemény, de óva intenék mindenkit – különösen az EU-s intézmények vezetőit! – attól, hogy bedőljön egy ilyen átlátszó trükknek

Read more

Pin It on Pinterest