Napló Hungarikum 26/2. – Hazudós szerkesztők, fals kis csúsztatások

Kiegészítésre szorul mai naplóbejegyzésem, merthogy a fideszes kampánytrükkök kivételesen bűzös példája a mai krónika lezárásakor még nem volt közismert. De úgy történt, hogy a Kormányzati Tájékoztatási Központ (csak úgy, mint bizonyára másokat is) e-mailben megtisztelt az alábbi, tájékoztató jellegűnek szánt propaganda-sorokkal:

Read more

Partizán élőben a Békemenetről…..

3 év kihagyás után rendezik meg a kormánypárt legfontosabb tömeggyűlését, a Békemenetet. Az idei alkalom jelmondata: “Soha többé!”, amely a 15 évvel ezelőtti rendőri túlkapásokra utal, és amivel a szervezők az ellenzék mellett Brüsszelnek is kívánnak üzenni. Ma végig élőben közvetítjük a nagygyűlést, tartsatok velünk! – írta a Pertizán közösségi oldalán.

Read more

A zuglói Tóth Csaba nem vitázik Hadházyval a Partizánban, inkább feljelenti Gulyás Mártont – Hogy mi köze egymáshoz a két hírnek? Kiderül…..

Nem megy el hétfő este a Partizán stúdiójába Hadházy Ákossal vitatkozni Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője, Gulyás Mártont pedig feljelenti, mert szerinte rágalmazta őt – derül ki a videóból, amit Tóth hétfőn a Facebookjára töltött fel.

Read more

Ónodi: a Verebes Pista hazudik – Havas: Fábry olvasatlan, műveletlen hülye – Heti Hetes a Partizánon!

Emlékeznek a műsorra, ami 1999 és 2016 között minden héten sokakat odaültetett a képernyő elé, hogy megnézzék, végig utálkozzák, vagy vidámkodják “hetesék” szemüvegén át nézve az elmúlt hét nap eseményeit és amit erről gondoltak a zömében állandó szereplők? A Partizán hétfőn összeültette az egykori Heti Hetes kemény magjából Gálvölgyi Jánost, Hernádi Juditot, Hajós Andrást, Havas Henriket és Kéri Lászlót, no meg mellett Ónodi Györgyöt, a műsor főszerkesztőjét.

Read more

Pin It on Pinterest