Budapesti hétköznapokKiemelt hírek

Partizán élőben a Békemenetről…..

Partizán élőben a Békemenetről.....

3 év kihagyás után rendezik meg a kormánypárt legfontosabb tömeggyűlését, a Békemenetet. Az idei alkalom jelmondata: “Soha többé!”, amely a 15 évvel ezelőtti rendőri túlkapásokra utal, és amivel a szervezők az ellenzék mellett Brüsszelnek is kívánnak üzenni. Ma végig élőben közvetítjük a nagygyűlést, tartsatok velünk! – írta a Pertizán közösségi oldalán.

Tegyünk úgy!

A gyülekezőről….

„Nagyon jól szervezett az egész, minden buszon CÖF-matrica látható. A buszok az Andrássy úton és nagykörúton rakják le az embereket, utána leparkolnak a Rákóczi úton dupla sorban, szinte a Ferenciek teréig sorakoznak a járművek. Jópár egyházi iskola saját buszával hoztak embereket, illetve sok kisbuszon a Magyar Falu program matricája látható. Mindenhol magas a rendőri készültség, kicsit távolabb, a Kálvin téren is látni biztosító rendőröket.”

-írta a Telex.

A programok sorozatát a Magyar Kétfarkú Kutyapárt nyitotta délben a maga Békemenetével, a résztvevők az Oktogonról a Széll Kálmán térre mennek ezekben a percekben. A Civil Összefogás Fórum (CÖF) által szervezett Békemenet gyülekezője 13 órától volt a Műegyetem rakparton, a menet 14 órakor indul az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkára, ahol a tervek szerint 15 óra 30 perckor mondja majd el beszédét Orbán Viktor. Az ellenzék is nagygyűlést tart, az Egységben a szabad Magyarországért! címmel meghirdetett megemlékezésen többek közt felszólal majd Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje is az Andrássy út és a Dózsa György út sarkán.

A sokezer civil között igazi nagyágyúk is feltűnnek a sorban, a Bors vette észre, hogy Fásy Ádám és Pataky Attila is békemenetel

Egyszerűen csak áll és megy az ember ebben a csodában, megfogalmazhatatlan! Egyszerűen boldog vagyok! Ragyogást látok és méltóságot, hitet és reményt. Reményt egy jövőképre

– nyilatkozta a Hír TV-nek az Edda frontembere.

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Fotó: blikk.hu

 

Partizán élőben a Békemenetről.....

About Author

Comments (3)

  1. Dr.Surányi Jenő

    Én szégyellem magamat a fide$$ helyett az állami pénzből – a mi adóforintjainkból – szervezett és finanszírozott “béke” gyűlöletmenet miatt. Ha bárkinek nem volna a napnál is világosabb a média és mindentúlsúly, elég, ha a többsoros buszfelvonulásra vet egy pillantást. Orbán félelembeszéde hab a CÖF-ön.

  2. Tömegsport. Jó nagyot sétáltak a szép napsütésben. /A pénzünkből. Lelkük rajta./ Engem csak az aggaszt, hogy szinte alig viseltek maszkot. A gyűlölködésük nem, azt már megszoktuk, nem is érdemes foglalkozni vele. Ha nem lenne Gyurcsány vagy Soros vagy EU, O. találna mást. “Nem adhatok mást, mint mi lényegem”. /Lehet, hogy nem pontosan idéztem, de ez jutott eszembe./

  3. […] kétszer annyian legyenek az utcán, mint a tavaly őszin, […]

Szólj hozzá!