Tarjányi Péter: befelé haladunk a válságba, nem kifelé – várható a nagy nyár végi, őszi nyílt összecsapás

Az elmúlt másfél hét történései alapján az alábbi következtetések vonhatók le az orosz-ukrán háború vonatkozásában. A “beharangozott” ukrán ellentámadás július vége óta zajlik. Nem látványos, nagy erejű offenzívával, hanem csendben egy előre meghatározott terv szerint lépésről lépésre

Vegye, vigye! Itt a Békemenet-túlélőcsomag! – Hab a tortán: mindez az Orbán-webshopban kapható!

Bedurrantotta az Orbán-rajongók talizmán-igényeinek kielégítésére hivatott OV’22 a kínálatot, akinek igénye van rá vásárolhat „Előre megyünk….” pólót minden méretben és, hogy a Békemenetre se kelljen felkészületlenül menni március 15-én, összeraktak egy „túlélőcsomagot.

„…ne vásároljanak a diktatúra-termékekből!” – kéri túlélése érdekében egy kisbolt-tulaj

Mindenki úgy próbálja meg túlélni a regnáló kormány árstopját, ahogy tudja. Temérdek kisbolt tulaja kerül hétfőtől nehéz helyzetbe, hiszen ekkortól lép életbe Orbán csodafegyvernek szánt lépése, amivel 6+ csirkefarhát árát befagyasztotta. A bibi csak annyi, hogy a beszerzési áruk magasabb, mint amennyit kérhetnek érte a boltosok, akiket drákói szigorral készül ellenőrizni a rendeletalkotó, hogy tartják-e a meghatározott termékeket. Ez lenne a megoldás?