Sorting by

×

Vegye, vigye! Itt a Békemenet-túlélőcsomag! – Hab a tortán: mindez az Orbán-webshopban kapható!

Bedurrantotta az Orbán-rajongók talizmán-igényeinek kielégítésére hivatott OV’22 a kínálatot, akinek igénye van rá vásárolhat “Előre megyünk….” pólót minden méretben és, hogy a Békemenetre se kelljen felkészületlenül menni március 15-én, összeraktak egy “túlélőcsomagot.

Tovább

“…ne vásároljanak a diktatúra-termékekből!” – kéri túlélése érdekében egy kisbolt-tulaj

Mindenki úgy próbálja meg túlélni a regnáló kormány árstopját, ahogy tudja. Temérdek kisbolt tulaja kerül hétfőtől nehéz helyzetbe, hiszen ekkortól lép életbe Orbán csodafegyvernek szánt lépése, amivel 6+ csirkefarhát árát befagyasztotta. A bibi csak annyi, hogy a beszerzési áruk magasabb, mint amennyit kérhetnek érte a boltosok, akiket drákói szigorral készül ellenőrizni a rendeletalkotó, hogy tartják-e a meghatározott termékeket. Ez lenne a megoldás?

Tovább

Kukkantson bele a vasárnapi horoszkópba, érdemes! Sokak életében ez a nap a változás kezdete!

2022 januárjának utolsó vasárnapja sokak életében jelent egyet a várva várt változás időpontjával. Ne féljen, újat kezdeni, újba vágni a fejszét csak első hallásra lehet kicsit ijesztő, végülis minden tekintetben jót hozhat, ha mást is kipróbál az életben, mint a megszokott, bejáratott lassan unalmassá váló reakciók ismételgetése. Itt az idő, olvassa el a vasárnapi horoszkópot!

Tovább

Dr. Kunetz: direkt kőbaltával verik szét az egész egészségügyi ellátást!

Manapság, amikor Zacher Gábor szavaival élve “egyszerűen az embereknek már tele van a tökük ezzel az egésszel”, -célozva itt a covid-járvány kapcsán naponta változó kormány-itinerekre- még rátett egy lapáttal a “hozzáértók csapata” és az amúgy is leterhelt háziorvosokra és persze a betegre újabb tortúrát lőcsöltek – hívta fel a figyelmet Kunetz doktor.

Tovább

A pécsi átvilágítás és Orbán rettegése – Pécs nem alkuszik!

Péterffy Attila, Pécs ellenzéki polgármestere közleményt adott ki abból az alkalomból, hogy a rendőrség egy pécsi ingatlanügyben bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást. Tette mindezt annak ellenére, hogy korábban a bíróság jogerős határozatával még bűnügyi zárlatot is elrendelt a gyanúsítottak vagyonára.

Tovább

Ébresztő! Orbán megfújta harci lantját (Szittya Bendegúz Attila után szabadon)

Csak, hogy a címet olvasva nehogy valaki azt higgye végkép megbuggyantunk Orbán legújabb szamizdatját olvasva jutott eszünkbe, hogy “Megfúvom szittya lantomat” címmel adta ki kötetét az elmúlt század elejének alighanem legdilettánsabb,  legrosszabb magyar költője Szittya Bendegúz Attila, ezen igazítottunk egy keveset. 

Tovább

Hatalmas tockos Szijjártótól Lázárnak, de az is lehet, hogy megint nem tudja a jobb kéz mit csinál a bal

Miközben Lázár János ménesbirtokot vezető fideszes politikus tűzzel-vassal irtaná a Magyarországon működő multinacionális kiskereskedelmi láncokat, addig a kormány bőkezűen osztogatja az adóforintokat ezeknek a cégeknek.

Tovább

Kovács Gábor a Nemzeti Filmintézet abszurd, megalázó, a magyar filmszakmát szembeköpő döntéséről….

Ahogy arról beszámoltunk, Rákay és a skacok a Most vagy soha! című “grandiózus történelmi kalandfilmjére, ami a márciusi ifjak sorsfordító napjáról szól”, a Nemzeti Filmintézet (NFI) 4.500 millió közforintot ítélt oda, melyből 2 milliárd forint egyedi kormányhatározat alapján nyújtott támogatás Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójához kapcsolódva. Kovács Gábor producer véleményezte a fentieket….

Tovább

Havas Henrik hű önmagához, egyszerre száll bele Bróker Marcsiba, Kósa Lajosba és Deli Gergelybe, az Alkotmánybíróság főtanácsadójába

Havas Henrik 2019 vége óta az N1TV-n jelentkezik apró szösszenetekkel, egyik sem éri el az 5 perces időtartamot. Éppen ezért olyan élvezetes ebben a “zanzásított” formában, mert minden szakmai jegy, ami eddig is védjegye volt az újságírónak, fellehető benne.

Tovább

PDSZ: győztünk! Döntött a bíróság, lesz hétfőn pedagógussztrájk! – Az Emmi köti az ebet a karóhoz: törvénytelen!

Maruzsa Zoltán államtitkár tegnap arról tájékoztatta az iskolaigazgatókat, hogy a január 31-re beharangozott figyelmeztető sztrájknak egyelőre nincs semmilyen törvényes alapja. Most érkezett egy bírósági végzés, így a pedagógusok egy lépéssel közelebb kerültek a munkabeszüntetés megtartásához.

Tovább

Schilling Árpád: Rákay Philipnek leginkább egy jókora pofon járna személyeskedő megjegyzéséért!

A történet ott kezdődött, hogy kiderült, Rákay és a skacok a Most vagy soha! című “grandiózus történelmi kalandfilmre, ami a márciusi ifjak sorsfordító napjáról szól”, a Nemzeti Filmintézet (NFI) 4.500 millió közforintot ítélt oda, melyből 2 milliárd forint egyedi kormányhatározat alapján nyújtott támogatás Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójához kapcsolódva. Schilling Árpád rendező közösségi oldalán bukott ki, mondván ebből a pénzből legalább 10 normál költségvetésű magyar film készülhetne el.

Tovább

Vona Gábor szerint belharcok dúlnak a kormányban és körülötte is, ennek eredménye lehet a Schadl-ügy

Vona Gábor a Jobbik alapító elnöke a politikai frontvonalról visszavonulva (bukva), mint orákulum, a politikai ügyek nagy tudora tért vissza a televíziók képernyőire A Második Reformkor Alapítvány alapítója most a Schadl-ügy hátteréről rántotta le a leplet,  ami szerinte nagy kárt nem okoz a Fidesz számára, és azoknak a feleknek sem, akik egymással harcolnak.

Tovább

Varga Judit rétes-cuccán felbuzdulva Orbán Viktor Dunakeszin lángosozott… – Átenni készülnek magukat a választáson?

Csütörtökön Varga Judit igazságügyminiszter Vácott rétesezte szét magát Rétvári Bence választási kampányának sikeressége érdekében, pénteken Orbán Viktor döntött úgy, hogy fenébe a Karmelita-ebéddel, inkább Dunakeszin falna egy jó kis lángost Menczer Tamás győzelméért. Reméljük, -a nap további tárgyalópartnerei érdekében- hogy fokhagymát nem kér rá!

Tovább