Connect with us

Budapesti hétköznapok

„..ne provokáljatok másokat és ne hagyjátok magatok provokálni…” – Magyar Péter intelmei péntek délutánra

Megosztás

Magyar Péter: „…mutassuk meg itthon és szerte a nagyvilágban, hogy milyen emberek a magyarok valójában!”

Magyar Péter
Megosztás

Magyar Péter demonstrációt hirdetett március 15-re az Andrássy út Opera -büfé- és Bajcsy-Zsilinszky utca közötti szakasztára 15 órára. Azért, hogy a rendezvény balhé-metes lehessen azon túl, hogy megkérte a Rogán-Kubatov-Fradi keménymag triumvirátust arra, hogy „randalírozással ne emeljék a délután fényét”, útmutatóval is igyekszik a résztvevőket ellátni.

„Információk és kérések a holnapi rendezvény kapcsán:

  • 1) kérem, hogy csak magyar zászlót és helységnév táblákat hozzatok magatokkal, pártzászlók használata nem engedélyezett, viseljetek kokárdát;
  • 2) senki ne takarja el az arcát;
  • 3) ne provokáljatok másokat és ne hagyjátok magatok provokálni;
  • 4) a szervezők és a rendőrség kéréseit és utasításait maradéktalanul tartsátok be;
  • 5) figyeljetek a környezetetekre, ha azt látjátok, hogy valaki rosszul van, azonnal kérjetek segítsétek az önkéntesektől vagy a rendőrségtől;
  • 6) ne rongáljatok, ne lökdösődjetek, tartózkodjatok minden szabálysértéstől;
  • 7) ne szemeteljetek, az önkéntesektől kérhettek szemeteszsákot;
  • 8.) legyen nálatok elég folyadék;
  • 9) ha bármilyen szabálytalanságot, rendbontást észleltek, azonnal jelezzétek a rendőröknek, vagy az önkénteseknek;

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

A rendezvényt élőben közvetítjük a Facebook oldalamon és a youtube csatornámon. Mindenkit szeretettel várok holnap 15.00 órakor az Andrássy úton. Legyünk méltóak a márciusi ifjak emlékéhez. Éljen a magyar szabadság, éljen a haza.”

Újabb részletek…

Mi történik pontosan három órakor, Magyar Péter ünnepi nagygyűlésén? Ezt a kérdést tette fel az RTL Híradó Varga Judit volt férjének, aki pár hete még nem is hitte volna, hogy be fog lépni a politikába. Magyar azt válaszolta:

„Egy jó hangulatú rendezvényen sokezer emberrel fogunk emlékezni a márciusi ifjak bátorságára”.

Hozzátette:

Továbbá zászlót bont egy új erő. Egy megvesztegethetetlen, megzsarolhatatlan politikai erő, amelynek célja Magyarország újjáépítése és egy modern, európai ország felépítése.

Arról, hogy ez az erő párt lesz-e azt mondta

„erről a pénteki rendezvényen tudjuk tájékoztatni az ott megjelent kedves vendégeinket”.

Szerinte nem lesz hirtelen jövő, halaszthatatlan dolga, tanúkihallgatása a hatóságokkal, amelynek következtében nem tudna részt venni a nagygyűlésen.

„Az ügyészségen is ünnepelnek holnap, másrészt nem hinném, hogy Táncsics Mihályt akarnának belőlem csinálni 176 évvel később”

– mondta. Nem érzi kevésnek a Facebookon a tüntetésre visszajelzettek számát (2500 biztos ott lesz, 9000 érdeklődik) a posztjai alatti aktivitáshoz képest. Azt mondta:

vidékről és külföldről is jönnek majd a rendezvényre, rengetegen pedig csupán nem merték visszaigazolni az eseményt a Facebookon.

Magyar Péter arra a kérdésre is válaszolt, hogy lehet-e olyan forgatókönyv, amikor úgy dönt, hogy inkább visszalép. Azt is megválaszolta, elindulnak-e az EP-választáson, illetve milyen kihívásokra számít a Fidesz és a kormány részéről. De a lehetséges koalíciós partnerekről is beszélt, valamint arról is, hogy szerinte mi a nemzeti minimum. Ezek is mind kiderülnek a videóból:

Csak úgy….

Kik, hol, mikor….

Békemenet-info

Szerző