Farkasházy Tivadar: a tehetségtelenség Paganinijei – Az egyszeres, kétszeres, háromszoros, négyszeres sorozatvesztők…

Négy éve száz pontban soroltam fel, miért veszítettünk. Most nem látom értelmét ennyinek, inkább mélyebben végiggondolnék 10-12 olyan hibát, baklövést, amelyet jó lenne legközelebb elkerülni. Elég hosszúak lesznek, ezért nem ajánlom azoknak, akik a rövid, szaftos odamondogatásokra vevők. Akiknek van rá ideje és türelme, azoknak előreláthatóan minden hétfőn és csütörtökön felteszek egy-egy újabb részt, hozzájuk mindig elég sok képet, hiszen a Hócipő a munkám és az otthonom. A sorozatvesztők…

Read more

Juszt László: a nyúl nem gyáva, a galamb nem szelíd, az oroszlán nem a vadon királya és Orbán nem felelős miniszterelnök

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét és azonnal reagál. Ez esetben Orbán Viktor és pártja választási retorikájáról gondolkodott el….

Read more

Varga Zoltán megmutatta, hogy merre van az „előre, nem hátra”!

Varga Zoltán, a DK képviselője 5 perc alatt megtöltötte tartalommal a Fidesz-szlogent, amit üptre hajtogat minden kormánypárti megszólaló, ám pontosan ellenkező módon cselekszik. Apró, mondhatnánk teljesen természetes, amit Varga csinált, csak az a bibi, hogy Magyarországon a 12 év Fidesz-regnálás megváltoztatta az előjeleket (is).

Read more

Rab László: dolgozzatok, parasztok!

Édes kis ellenzéki cuncimókuskáim, ezt a Róna Pétert benéztétek, és a jelek szerint megint kitört rajtatok a népnélküli korifeusság. Ott volt az előválasztás, az ezerfejű hidra világosan megmondta, mit kell tennetek. Erre megint elkezdtetek kavarászni. Mégis hová képzelitek ti magatokat? Rab László szŰrreál összefoglalója a 7-es hétről.

Read more

Utcán a kormány népszavazásra buzdító plakátja – Lesz máááásik is?

Startra készen várta a raktárban a február 12-ét a kormány -feltehetően nem egyedüli küllemmel- népszavazásra buzdító óriásplakátja. Az április országgyűlési választással egy időben lesz ugyanis a kormány gyermekvédelmi népszavazása is, ami a „Védjük meg a gyerekeket – április 3-án szavazzunk nemmel!” névre hallgat.

Read more

A Gyurcsány leleplez-sorozat hétfői epizódja: „lopott pénzből, lopott plakát!” – Eddig 5, azaz öt jegyet adtak el a premierre!

Eddig csak a bennfentesek láthatták a 800 köz-millióból forgatott Gyurcsány-film néven elhíresült produkciót, ám kritikával az eddig kiszivárgottak okán is lehet illetni az opust. A „főhős” közösségi oldalán tudatta, hogy ma mit vett észre.

Read more

Pin It on Pinterest