Ha valaki lop, annak levágják a kezét, avagy koncként dobták oda Völnert a disznók elé – Mit ajvékol a balmédia?

„Hosszabb időn keresztül alkalmanként 2-5 millió forintot kapott Völner Pál államtitkár a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara letartóztatásban lévő elnökétől”. Na tessék. Az igazságügyi államtitkár ártatlanságát hangsúlyozva lemondott. Tuti, hogy tökártatlan. Rab László szŰrreál összefoglalója a 49-es hétről.

Tovább

Komondorok és sárkányok a Lánchíd tövében avagy Nyomasd, Peti, velünk nem lehet lacafa*zálni – Manci néni bejglit süt

Behavazott Lonci bácsiéknál, vastag lepel takará már be a bérci káposztaágyást. Manci néni bejglit süt, Lonci apó havat lapátol és a nemváltáson gondolkodik. Nem engedem, istenuccse, ordítja bele a nagy magyar éjszakába. Rab László szŰrreál összefoglalója a 48-as hétről.

Tovább

Rab László: ellenfél nélkül szép az élet, avagy: egy bolond hárommilliót csinál!

Egy bolond áll az ellenzék élén, legalábbis Kövér tata szerint, aki megjárta Doberdót. Csak annyi hibádzik ebben a bonmóban, hogy Márki-Zay Pétert ellenfelekkel szemben, titkos választáson lett miniszterelnök-jelölt. A tata Minijét pedig ellenfelek nélkül delegálták az Örökös Hatalom Pártja élére. Rab László szŰrreál összefoglalója a 45-ös hétről.

Tovább

Brüsszel tankkal lövi Lonci bácsi káposztaágyását, avagy új műsorhoz új film kell – Elk*rták az Elk*rtuk-ot

Elkúrtuk az Elk*rtukot, ismerte be töredelmesen az ötletgazda, és most lóhalálában elkezdte szervezni a Za*yong a márki című opuszt, már lefoglalták a filmnek a legjobb tévécsatornákat. Monstre lesz, és egyes jeleneteket Brüsszelben forgatnak. Rab László szŰrreál összefoglalója a 43-as hétről.

Tovább

Népszabadság nélkül, avagy rohadjon rátok az ég

A héten volt öt éve annak, hogy egy szombat délelőttön kinyírták a Népszabadságot. Nem randalíroznék itt vasárnaponként, ha a Minnerstájsz 2016. október 7-én, pénteken este nem hívatta volna föl Pecinát, az osztrák tulajdonost, s nem adta volna utasításba: „Jetzt!” Rab László szŰrreál összefoglalója a 40-es hetünkről.

Tovább

Rab László: Csengettek, Mylord – avagy kitömött politikusok a vadászkutya-kiállításon

Orbán Viktor számításai szerint alakult az ellenzéki előválasztás, Dobrev Klára van beikszelve a tetű hatalom nyálmarketingjében ellenségnek. Márki-Zay és Karácsony polgártársak ezt a problémát szeretnék megoldani azzal, hogy összefognak ellene. Rab László szŰrreál összefoglalója a 39-es hétről.

Tovább

Éljen augusztus 20, az 500 forintos kenyér ünnepe!

Menekülnek a keresztények Magyarországra. Már csak mi vagyunk remény számukra (a remény hal meg utoljára, de meghal), a Nyugat elveszett, szegény üldözöttek csak itt találnak biztonságot, a nemzetközi balódal a sarkukban van. 2030-at írunk, Soros György százévesen is nagyon aktív, Orbánia elveszejtésére törekszik. Rab László szŰrreál összefoglalója a 31-es számú hétről.

Tovább

Lav, lav mi du – avagy miért nem iszom még mindig egri bort – Vettelkém, mit tudhatsz te az édes kis Hazámocskáról?

Vettelkém, mit tudhatsz te az édes kis Hazámocskáról? Hogy képzeled, hogy csak úgy szivárványozol itten? Majd ha annyit drogozol, mint a magyar politikusok, akkor beszélj a boksz utcában. Rab László szŰrreál összefoglalója a 30-as hétről.

Tovább

Gyuri bácsi mindenkit rábeszél, hogy buzulni kezdjen! – Az a kis megfigyelés zavar bennünket annyira?

Na most tényleg az a kis megfigyelés zavar bennünket annyira? Mindez bosszú a Deutsch Tamás nagymamáját érintett régi kémkedésért. Nem kellett volna a derék ellenzéknek egykor ilyen nemtelen eszközhöz nyúlnia. Rab László szŰrreál összefoglalója a 29-es hétről.

Tovább

Talán elfelejti Isten a PIN-kódját – a negyedik hullám, égszakadás, földindulás

Ha jós volnék, akkor most azt mondanám, szépen lezörög a nyár, kicsit bonyolódik a kínai vakcinával megejtett össznépi simli, de aztán szeptember közepén vége lesz a Nagy Vadászkutya Világkiállításnak, és akkor szeptember 13-án újra be lehet vezetni a rendkívüli állapotot. Jön ugyanis a negyedik hullám, égszakadás, földindulás. Rab László szŰrreál összefoglalója a 28-as hétről.

Tovább

Borravaló nélkül – avagy kezdődjék a tánc!

Újságokat vett a Mini, de elfelejtett fizetni. Legalábbis a propivideón ez már nem látszott. Teljesen életszerű. Enyves a keze, vigyázni kell vele. Miután nem fizetett, azt sem tudhattuk meg, adott-e borravalót szegény rászedett újságosnak. Rab László szŰrreál összefoglalója a 27-es hétről.

Tovább

Nemzeti Erkölcsőszök – Valakit mindig meg kell támadni!

Orbán Fideszének szüksége van ellenségekre, valakit mindig meg kell támadni. Soros és a ’migráns’ után most a melegekre került sor, pedofiltörvénynek hívják a kis aranyost, és a 19. századot célozzák vele. Valamivel el kell takarni a Szájer-, a Borkai- és a Kaleta-ügyet. És jól jön az a választási sampányban, ha kipécézhetnek ellenzéki oldalon is egy-egy homoszexuális ellenfelet. Rab László összefoglalója a 24. hétről.

Tovább

A NER gyökérvilága – Pszichológiai elemzés helyett…

Tökön, babon átgázolni, Kína-barátnak lenni az EU-val szemben, megmenekülni a börtöntől és a személyes vagyont vizsgáló bizottságoktól, ez marad a NER végére a Mini választási programja 22-re. Azt ígérte, hogy itt marad velünk, és nem menekül Azerbajdzsánba vagy a Zöldfoki-szigetekre, kisnyugdíjasként éli életét, mint sokan mások, csirkefarhát lesz a hétvégi levesalapja. A vak is azt mondta erre, majd meglátjuk. Rab László összefoglalója a 23-as hétről.

Tovább

Interjút adott a vírusnak a Mini

Átment őszintébe. Londonban mondjuk muszáj volt, ott azért nem lehet köpködni, ha valaki kérdez. Szerencsénk volt, mert mi is elkaptunk egy interjút. A vírus és Orbán-Mini párbeszédét szó szerint közöljük. Ez  Rab László szŰrreál összefoglalója a 21-es hétről.

Tovább

A lónak a fülét, hogy a többi alkatrészről itt most szó se essék! – Ezerrel zörög a fideszútálati hangulatométer

Ezerrel zörög a fideszútálati hangulatométer, ennek pedig az az oka, hogy rákapcsoltak a műmájerek. Közelg a kampi, ezt abból lehet tudni, hogy megint egyre több milliárdos költséggel épült biciklitárolót és villanykarót adnak át. A másik, hogy aktivizálta magát a Kövér-Semjén-Kósa vonal. Isten irgalmazzon minekünk. Ezek itt most megint tátogni fognak. Rab László szŰrreál összefoglalója a 20-as hétről.

Tovább

Szívlapát Mozgalom – avagy a Minikartell békésen átadja a dollármilliókat

Ráfordult az ellenzék a kampányegyenesre. Abban a pillanatban kezdődött az ellenzéki előválasztás felvezető köre, amikor a Mini egy képzeletbeli helikopterről összehengerített pénzkötegeket szórt le a kormánypárti önkormányzatoknak,(minikartell) aki ellene van, annak coki. A minimalisták közben fudánoztak egy jót. Ez az ige következik a sorban a dubajozás után, ígérem, meg fogjuk tanulni. Rab László szŰrreál összefoglalója a 19-es hétről.

Tovább