Rab László: kussolásra épül az egész ország – Zsúlok, avagy füstölgés az önkéntes benyalókról

Az ember végül egyedül marad a nyavalyáival. Április 3-án minden eldőlt, meg lett hosszabbítva ez a tetves diktatúra. Azóta tipródom, látom, hogy az édes összefogó ellenzék elszállt, így aztán könnyedén lehet már velünk kísérletezni. Rab László szŰrreál összefoglalója a 29-es hétről.

Read more

Rab László: zombilét ásóval, kapával – Egyik napról a másikra nem lesz vége

Tombol a nyári zűrzavar, az ember menekül a kertbe, a párom megtanult glettelni és festeni, április 3 óta a politika valami egészen idegesítő, megoldhatatlan probléma lett az életünkben. Orbán nyomta a 4 millió forintokat választás előtt az államtitkároknak, elvtelen gané kormányzás folyik az országban, de nem tudjuk megállítani. Rab László szŰrreál összefoglalója a 25-ös hétről.

Read more

Rab László: pocakunk kicsit libeg ugrás közben, avagy miért atombombázik ez a Mini olyan gyakran?

Orbán már többször elsütötte az atombombás hasonlatot, melynek lényege, hogy ha beállnánk az európai országok oroszokat érintő olajszankciójába, az felérne egy atombombával. Miért példálódzik ez a drága ember az atombombával? Rab László szŰrreál összefoglalója a 21-es hétről.

Read more

Rab László: a láncfűrészes kertész, avagy menekülés az oligátorok elől

Nekünk, vidéki embereknek nincs más dolgunk, mint hogy megműveljük a káposztaágyást, azonkívül minden alkalommal a Minnerstájszra szavazzunk. Nagyjából ez az a két szabály, amit a magamfajta vidéki embör mindég betart. Rab László szŰrreál összefoglalója a 20-as hétről.

Read more

Birkadögök a pusztában – Az alternatív valóság üzenetei

Hát véget ért a háború május 9-én, legalábbis abban az alternatív valóságban, amelyet aranyszájú Minimájerünk kerget. A pápának hencegett nemrég (forrás: a római egyházfő) arról, hogy káeurópai főtényezőként minden szálat a kezében tart, és amit ő tud, az bizony a Holdról is látszik. Rab László szŰrreál összefoglalója a 18-as hétről.

Read more

Pin It on Pinterest