Filmkritikus: rosszul instruált színészek szenvednek a kisiskolás szintű dialógusokkal rettenetesen ronda felvételeken, ez az Aranybulla

A Duna TV által karácsonyi ajándékként indított limitált széria első része megdöbbentő produktum. Az ideológiai nyomás azonnal robban, hiszen azt mindenkinek tudni kell, hogy III. Béla király korában Magyarország volt Európa egyik legfontosabb állama, a négy királyság egyike, de mivel a három másik nem volt érdekelt, a magyaroknak kellett megvédeniük Európát a keleti veszedelemtől, de főleg a muszlim előretöréstől – már csak az hiányzik, hogy lábjegyzetben kiírják, hogy „mint ma is” – írta Csákvári Géza Népszavában megjelent kritikájában az Aranybulla-t látva.

Karácsony Gergely városdiplomáciai vezetőt váltott: Korányi Dávidot cserélte Kendernay Jánosra

Korányi Dávid, Budapest városdiplomáciájának eddigi velső embere, az Action for Democracy vezetője a hét elején reagált azokra a vádakra, amelyeket Rákay Philip fogalmazott meg vele szemben. Azt nem tudni, hogy ennek van-e köze Karácsony Gergely közösségi oldalán közölt bejelentéséhez, vagy nincs és arra sem tértek ki, hogy ki kezdeményezte a cserét.

A kisgömböc neve: Rákay Philip – Érdemes minden fillérért lehajolni, még ha reccsen is a derék

Rákay Philip a kormány-propagandagépezet shous chefje, aki Bayer Zsolt vezető chef után első az egyenlők között a gyűlölet konyhán, mostanság szinte minden fillért igyekszik maga alá söpörni. Rezzenéstelen arccal pályázik, ahol csak lehet és láss csodát: lépten-nyomon nyer. Még szerencse ilyen jó a cége, mert másként nem lehet, ugye?

Kitalálja, hol feszengett Orbán Viktor és a regnáló vezérkar szombat este?

Emlékeznek milyen otthonosan mozgott Orbán miniszterelnök a disznóvágás-reklámozós posztjaiban? Öröm volt nézni, hogy sutba dobódott az állandósult szorongós kéz-zsebredugásos toporgás és végre felszabadultan élvezettel csinálta, amit éppen kellett. Na ehhez képest szombaton kulturális eseményre volt hivatalos és nem csak ő, hanem a felső fidesz-pártíz családostól! Csaknem öt év után szombaton újra-nyílt a kívül-belül megújult Operaház.

Rákay Philip nem számolta meg, így a szemünkre kellett hagyatkoznunk: cirka 70-en bőszültek fel Gyurcsány ellen!

Rákay számmágus biztosan pár nullát hozzálátott volna a saccolásnál, de a fotók tanulsága alapján nagyjából 70 embert sikerült az utcára hívnia a kormánypártnak a „stop”-kampánnyal és a csapból is folyó gyurcsányozással péntek este.