Hadházy: ha Orbán nem is, a katonák szégyellik, legalábbis tudják, hogy kellene…

Hadházy Ákos képviselő nem először firtatja az Ön nevében is Orbán Viktor “repültetéseinek” költségét, hiszen nem mindegy, mennyit költ a regnáló az Ön pénzéből is erre a célra. Ahogy arról beszámoltunk a közelmúltban két ízben vetődött fel, hogy magáncélra használta a miniszterelnök a honvédség repülőjét: először a Katarban nézett meccset, másodszor Rómában tette tiszteletét.

Így böjtölünk mimagyarok az úr 2023-as évében! Hozsánna néked Kedves Vezetőnk, hogy mutatod az utat!

2023 a böjt éve! Nekünk ezt persze nehéz felfogni, mert mi, a NER boldog alattvalói rogyásig dúskálhatunk az államilag „ócsóárasított” csirkeszárnyvégben, a szerencsésebbje, ha van benne erő, elszántság, meg néhány hét ideje sorban állni, még lőhet néhány darab – alig tollas – „ócsó” csirkefarhátat is…a többi, akinek nem jutott tej, cukor, olaj, krumpli, ilyenek, az meg magára vessen.

Orbán ilyen peches, vagy újra a honvédségi luxusgéppel repült Rómába?

Ahogy azt megírtuk, Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó kedden Rómába utazott, hogy lerója kegyeletét XVI. Benedek ravatalánál a Szent Péter-bazilikában és, hogy ebédeljenek egyet a főként tengeri fogásairól nevezetes Bussolaban, a környék egyik leghíresebb, legjobbnak tartott vendéglátóhelyén.

Orbán Katarból: szeretem, amikor kultúrák találkoznak és játszanak egymással

Orbán miniszterelnöknek sűrű napja volt a keddi: aláírta a nyugdíjemelésről szóló rendeletet, majd nem publikussá téve, hogy a Mészáros Lőrinc kedvenc Bombardier luxusgépével, vagy az OTP érdekeltségébe tartozó két magánrepülő egyikével repült Katarba világbajnoki elődöntőt nézni.

Szegény miniszterelnökék, nekik sem jutott benzin? – Az Orbán-Szijjártó duó feltalálta magát!

A hír: Orbán Viktor és Szijjártó Péter pénteken a szlovén miniszterelnök, Robert Golob meghívására részt vettek Szlovéniában a Cirkovce–Pince-villamosvezeték építésének befejezése alkalmából tartott ünnepségen – erősítette meg az MTI-nek az erről szóló szlovén sajtóhíreket Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Kövér László vagy emigrál az arabokhoz, vagy 2-szer röpköd az Ön pénzén a luxusrepülővel – véli Hadházy Ákos

“Kövér László a “honvédségi” luxus jettel repült az Ománi Szultanátusba, de a hétórás út után azonnal hazaküldte a repcsit. Így Kövér vagy emigrál az arabokhoz, vagy kétszer fordul miatta a luxusrepülő. Utóbbi esetben kb. kétszer negyven, azaz nyolcvan millió forintért utazott a szultánságba Kövér László, csak hogy megerősítse, hogy omán-magyar két jó barát és ötven arab testvérünknek budapesti ösztöndíjat ajánljon fel – véli Hadházy Ákos.