Ha utazni akarsz, szükséged lesz oltási útlevélre?

“Ha sikerrel járunk, akkor képesnek kell lennie arra, hogy bárki elmondhassa: van egy olyan oltási tanúsítvány a telefonomon, ami bizonyítja, hogy oltást kaptam egy országban, majd felszálltam egy teljesen más országba tartó repülőgépre és abban az országban elfogadták a telefonos igazolást, hogy elmehessek arra a koncertre, amely zárt térben zajlott, és csak azok mehettek be akik megkapták a vakcinát”

Tovább

Parasztvakítás volt, hogy Orbán délelőtt elhagyta a magyar légteret?

A hétvégén arról szóltak az ellenzéki hírek, hogy hétfőn, a parlament tavaszi ülésszakának első napján nagy szívatásra készülnek a képviselőik. Ha eltekintünk attól, hogy mi lett belőle, nagyon úgy tűnik, hogy Orbán stábjában jobbnak látták, ha a miniszterelnököt kivonják erre az időre a forgalomból.

Tovább

“Viktor bácsi! Miért mondják neked, hogy g@ci?”

Ezt este mondta anyukám, mikor vacsoránál ültünk, de apa nem volt ott mert anya szerint túlóráznia kell. Én nem tudom mi az a túlóra, de ha apa nincs itt velünk akkor szomorú vagyok. Nem sírtam mert már hat éves vagyok, és az óvodában repülő a jelem. Anya azt mondta erre tegnap nekem, neked van ebből vagy három amit ők vettek valami adóból, de én ezt nem értettem.

Tovább