“Ha jól érzi ott magát, maradjon ott! Ott kevesebb kárt okoz!” – véleményezte egy kommentelő Szentkirályi Alexandra “de jó fagyit árulni”-posztját

Rétvári Bence a választási kampányban a “sütöttek még…” kategóriában Varga Juditot választotta kézilánynak, aki teljes mellszélességgel tolta Rétvári rétesét. Meghallva a meteorológiai jelentést, no meg észrevéve, hogy kitöröben van a nyár, “nőt és terméket” váltott a képviselő, az új befutó Szentkirályi szóvivő.

Új réteshez új asszony kell? Vargát Szentkirályira cserélte Rétvári Bence bizonyítandó, hogy a rétes magyarabb süti a narancsos buktánál!

Hiába no, a magyar embert a hasán keresztül sok mindenre rá lehet venni – tanulhatták a fideszes kommunikációs “szakemberek” a Megafon-gyorstalpalókon, hiszen üptre jelennek meg a sütős-főzős bejegyzések közösségi oldalaikon. Az eddig a műfajban egyeduralkodónak számító Németh Szilárdnak fel kell kötnie az alsóneműt, új serifek nyomulnak fakanállal a kezükben. itt van rögvest Rétvári Bence….

A “sütöttek még…” kategória csütörtöki győztese: Varga Judit, amint teljes mellszélességgel Rétvári rétesét tolja…..

Még több, mint ötven napjuk van arra a fidesz-potentátoknak, hogy szakácsot, böllért, ivócimborát, ájtatos manót, fonóban énekelgető asszonyságot, közmunkást, rétessütő kisiparost és még ki tudja milyen szerepet eljátsszanak és dokumentáltassák is, hogy lássa a nép, ők is emberből vannak, egyek közülük. Mindent kipróbálnak, csak egytől irtóznak: országukért felelősséget vállaló politikusnak egyikük sem öltözik még erre a pár napra sem. Érthető, hiszen akkor szembesülniük kéne a fentiekkel ellentétben, hogy amit még soha nem csináltak, azt nehézkes eljátszani.