"Ha jól érzi ott magát, maradjon ott! Ott kevesebb kárt okoz!" - véleményezte egy kommentelő Szentkirályi Alexandra "de jó fagyit árulni"-posztját - Városi Kurír

Sorting by

×

“Ha jól érzi ott magát, maradjon ott! Ott kevesebb kárt okoz!” – véleményezte egy kommentelő Szentkirályi Alexandra “de jó fagyit árulni”-posztját

Rétvári Bence a választási kampányban a “sütöttek még…” kategóriában Varga Juditot választotta kézilánynak, aki teljes mellszélességgel tolta Rétvári rétesét. Meghallva a meteorológiai jelentést, no meg észrevéve, hogy kitöröben van a nyár, “nőt és terméket” váltott a képviselő, az új befutó Szentkirályi szóvivő.

Hirdetés

Anno….

A választási kampányban az igazságügyet felülgyelő miniszterasszony Vácott bizonyította rátermettségét. Nem zongorázott, nem is hegedült, sőt kosárra sem dobott és nem is dekázta el senki nótáját, hanem rétest sütött kizárólag fidesz-szimpatizánsoknak. Segítsége is volt Rétvári Bence személyében, aki a városban tervez győzni a közelgő választáson és úgy gondolja, a hasuknál fogva próbálja meggyőzni a népet, hogy a rétes sokkal magyarabb étel, mint a narancsos bukta.

“Túrós, mákos, almás, meggyes, a váci körzetben Rétvári legyen a nyertes!”

rigmus ugyan nem illik pontosan az Orbán-választott paradicsomos népdal-átírat dallamára, de a magyar fifikás nemzet, majd csak megoldja valahogy!

varosikurir varosikurir kz crop

Új évszakhoz új portéka és új nő kell….?

Ugyan nem teljesen új a sütő-főző kapcsolat Rétvári és Szentkirályi között, hiszen a kampány egy pontján a változatosság jegyében szombaton lecserélte segítőtársát a képviselői babérra vágyó Rétvári és átnyergelt Szentkirályi Aleaxandrára, aki ezt az információt büszkén posztolta:

Ám vasárnap….

“Régi vágyam teljesült: beállhattam a fagyispult mögé. Köszönöm, Rétvári Bence!”

varosikurir 279299767 543103880809934 3901889682463890699 n

A kommentekből….

“Egy ilyen gyönyörű pultosnál, ha ott lennék, egésznap csak a fagyit enném.”

“De aranyos és szép Vagy Alexandra!Egy országnak sincsen,ilyen kis bombázó kormányszóvivője.Olyan vagy mint egy szép festmény,egy szép porcelán baba.És még okos,intelligens is persze.”

“Ha jól érzi ott magát, maradjon ott! Ott kevesebb kárt okoz!”

“Nyaljuk a fagylaltot a mézesmadzag..”

“A villából tényleg elérhetetlen álom.”

“Ez a vágya könnyen teljesülhet bármikor. Lehetne a tétet emelni!”

“Dógozz többet! Jobban élsz. Remélem a tulaj bejelentett.”

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.