A belügy karácsonyi buliján a Korda-Balázs páros húzta a talpalávalót

Nagyüzem van a céges karácsonyi “ereszd el a hajamat”-haknik piacán, amelyik cég teheti, összeröffenti a munkatársakat, hogy értékeljék az eltelt évet és, hogy jelezzék: minden ok, dübörögnek… Így tettek a Belügyminisztériumban is.

Tanítanék az Országgyűlésben, Latorcai János megszakította a plenáris ülést

Az ülést vezető Latorcai János kijelentette: a karzatról megzavarták az ülést, ezért szünetet rendel el, amíg a zavart keltők nem távoznak. A karzaton tüntetők pólójukon a Tanítanék feliratot jelenítették meg.

Rétvári Bence: az iskolaépítő tevékenységet folytatni kell

Rétvári Bence kiemelte, hogy az elmúlt időszak az iskolaépítés és -korszerűsítés évtizede volt Magyarországon, amelybe belefért a falusi kisiskolák megmentése és felújítása is. Jelezte, hogy 4576 óvodai és iskolai beruházás valósult meg ezen idő alatt.

Berki Sándor elfogadta az interpellációra adott választ

Berki Sándor (Párbeszéd) iskolai bántalmazás ügyében interpellált, majd elfogadta Rétvári Bence (Fidesz) válaszát, aki a gyürei öngyilkosságot megkísérlő 11 éves kislány ügyében arról beszélt, hogy a szóban forgó intézménybe nem kértek iskolaőrt és az iskola fenntartója az Iványi féle Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség.