Miután megálljt parancsolt az LMBTQ-propagandának, tűsarkúban csont nélküli kosarat dobott! – Ennyi oldalú Varga Judit, a magyar igazér!

Ki ne hagyjuk, hogy Varga Judit remekül rúgja a bőrt, ha kell a hegedű húrjai közé csap, ha igény van rá zongorázik, ha újságíró kérdezne tőle, sprintelésben sem utolsó, hát miből van ez a nő…. Na jó, nem ritkán mond olyanokat, hogy az ember haja égnek áll, ami elnézhető neki, hiszen csak egy ország igazságügyi minisztere.

… és még ez is….!

Valamilyen különös oknál fogva a hazai kommunikátorok meggyőződése lehet, hogy ha egy futtatottjuk sportolós képeket tesz ki a közösségi oldalára, az bejön a megcélzottaknak. Így tett Szijjártó Péter,

és Novák Katalin is.

Akit nem tudnak rávenni a nyilvános önsanyargatásra, az főz és eszik, mint Németh Szilárd,

vagy Hollik István,

esetleg Orbán Viktor.

Ezzel szemben a mi Vargánk….

„A sprintermúltamnak köszönhető gyorsaságomat kihasználva a lepattanó megszerzése után pillanatok alatt az ellenfél gyűrűje alá értem, a ziccereket pedig jó hatásfokkal értékesítettem”

– árulta el az igazságügyminiszter a Nemzeti Sportnak. Ezt bizonyítandó, no meg azt, hogy nem fog rajta az idő vasfoga, közösségi oldala tanulsága szerint tűsarkúban bebattyogott egy tornaterembe, ahová halandó szigorúan csak tornacipőben teheti be a lábát, vontatta magával az attrakciót megörökítőt és és…..

Varga Judit, a büszkeség…..

… és egy kuriózum….

Kapcsolódó

Miután megálljt parancsolt az LMBTQ-propagandának, tűsarkúban csont nélküli kosarat dobott! - Ennyi oldalú Varga Judit, a magyar igazér!

2 thoughts on “Miután megálljt parancsolt az LMBTQ-propagandának, tűsarkúban csont nélküli kosarat dobott! – Ennyi oldalú Varga Judit, a magyar igazér!

  • 2021.12.04 at 10:58
    Permalink

    Hááát, jobban jártunk volna, ha vargajuci inkább hegedűművész lesz, mert jogász létére nem tudja, hogy nálunk a gyermekek jogai törvényileg, szigorúan szabályozva vannak, és ennek ellenére nyomatja a nagyon nyomi LMBTQ propagandát, amivel a gazdája a fidesz simlis dolgait igyekszik takargatni.
    A vakcina, és lélegeztetőgép biznisz, a Pegazus ügy, a fudan, a fideszes alapítványokba tolt százmilliárdok, az 5 milliárd értékű lejárt kovid-tesztek,amit 200 millió közpénzért semmisítenek meg, miközben az emberekkel kifizettették a 19 ezres tesztelést. És ezek csak a legújabbak, amennyi aljas, genyó dolgot művelt ez a kormány a 12 év alatt, egy vaskos kötetet megtöltene

  • Pingback: A "sütöttek még..." kategória csütörtöki győztese: Varga Judit, amint teljes mellszélességgel Rétvári rétesét tolja..... - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest