A 37-et egyvégtében dekázó Varga Judit nemtérdelős nagy napja - mezítláb (nem a parkban!) a focipályán! - Városi Kurír

Sorting by

×

A 37-et egyvégtében dekázó Varga Judit nemtérdelős nagy napja – mezítláb (nem a parkban!) a focipályán!

“Mi magyarok mertünk nagyok lenni és mertünk nagyot álmodni!” réved el Varga Judit, a 37-et egyvégtében dekázó miskolci közszolga, aki most éppen magyar igazságügyminiszter mezitláb egy focilabdát kergetve annak apropóján, hogy ma este a Puskás Arénában játszik a nemzeti tizenegy a foci Európa Bajnokság keretében. Azt nem részletezi a poszt, hogy hány közmilliárd folyt el  csak a helyszín felhúzására, ahová Eb-n egyedüliként Magyarország enged 100%-os telítettséggel nézőket.

Hirdetés

“Eljött a nagy nap!

10 évvel ezelőtt nem is gondoltuk volna, hogy Magyarország visszatérő szereplője, sőt helyszíne lehet egy Európa-bajnokságnak, a közelmúltban pedig abban sem voltunk biztosak, hogy egyáltalán lehetnek-e nézők az Eb meccsein.

De mi, magyarok mertünk nagyok lenni és mertünk nagyot álmodni

A magyar emberek fegyelmezett és példamutató magatartásának köszönhetően letörtük a vírus harmadik hullámát, így a Puskás Aréna az Eb-n egyedüliként 100%-os telítettséggel tudja fogadni a szurkolókat. Embert próbáló időszakon vagyunk túl és valljuk be, a foci szurkolók nélkül mit sem ér.

Végre minden adott….

A kapitány a helyén, a csapatról pedig tudom, hogy nem térdelve, hanem minden tiszteletet megadva, állva fog megmérkőzni Európa legjobbjaival. Egy nemzet mögöttetek, a cél előttetek. Varázsoljatok nekünk újra valami szépet!”

Lehet, hogy ünneprontó leszek….

Tiszteletben tartva azon honfitársaim érzületét, akiknek az esemény annyira fontos, hogy személyesen vesznek részt a “bátor” kísérleten így a pandémia csitulása után pár perccel, hogy tegyenek meg annyit magukért és a többiekért, hogy legalább elviszik a maszkjukat a nagy eseményre, hátha időközben beugrik, hogy szükség van rá.

 

varga

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.