Fidesz-coki Ujhelyinek és a demokráciának!

Hiába próbált meg bejutni Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő mai sajtótájékoztatójára Ujhelyi István, az MSZP európai politikusát nem engedték be a nyilvánosan meghirdetett eseményre. A szocialista képviselő ezért a tájékoztató helyszínéül szolgáló Lendvay utcai pártszékház előtt cáfolta a kormánypárt állításait a sajtó képviselőinek.

Tovább

Navracsics EU-biztos is egyetért az Európai Bizottság Orbán-kampányra adott válaszával

Az Európai Bizottság válaszol a magyar kormány által Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel! címmel indított kampányra, ugyanis egyetért azzal, hogy a polgároknak valóban joguk van tudni, hogy mit tesz az Európai Unió – közölte Mina Andreeva, az uniós bizottság egyik szóvivője.

Tovább

Hegyezheti a pennáját Kovács államtitkár! – Visszaszólt az Európai Bizottság

Hivatalos Facebook-oldalán szólt vissza a magyar kormánynak az Európai Bizottság. Az unió végrehajtó szerve azután foglalt állást, hogy az Orbán-kormány tegnap leleplezte legújabb „tájékoztató akcióját”, amelyben a gonosz szerepét Soros György mellett Jean-Claude Juncker, a Bizottság luxemburgi származású vezetője kapta.

Tovább

Deutsch (Ennyi!) Tamást arcul csapta a Fidesz-módi

Deutsch Tamás dörgedelmesen nyilatkozott – persze kizárólag magyar újságíróknak – az európai parlamenti vita után, hogy Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke, megválasztott európai szocialista csúcsjelöltként, “visszaélve” bizottsági pozíciójával, egy “néppárti uniós tagállammal” folytat vitát az EP-ben. Ez horror, vagy csupán napi gyakorlat a magyar országgyűlésben?

Tovább