12.2 C
Budapest
2020. október 26. hétfő

Címke: Strasbourg

magyar-gyorgy

Magyar György: „Börtönbiznisz”- Orbán is belátta, hogy feleslegesen kelti a hangulatot az elítéltekkel és...

A fogva tartás embertelen körülményei miatt megítélt kártalanítást a joggal való visszaélésnek nevezte múlt pénteken a miniszterelnök, és kijelentette: a kifizetéseket azonnal hatállyal felfüggesztik....
mersz

A Fidesz, és a bírói kurázsi

Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatala elnöke el akarja távolítani az Országos Bírói Tanácsból a neki nem tetsző, valóban függetlenként működő tagokat, ezért a a legutóbbi küldöttgyűlésen az általa oda bejuttatott küldöttek útján, értsd , az általa kinevezett vezetők útján vissza akarta hívatni a tényleg a bíróságok normális működésért küzdő, nem benyaló bírákat.
szexuális-zaklatás

Újabb fideszes botrány: nem támogatták a szexuális zaklatással szembeni fellépést!

Egyszerűen érthetetlen, hogy a Fidesz miért gátolja immár sokadik alkalommal a nőkkel szembeni erőszak megelőzését és megakadályozását.
EP Strasbourg

Kap-e pofont az unió a Fidesztől?

A tartózkodásnak pont az a lényege, hogy valaki nem akar részt venni a szavazásban. Mindegy, hogy nyaral, vagy a teremben ül. Tehát a tartózkodók nem vesznek részt a döntésben. Az utóbbiakat tehát figyelmen kívül kell hagyni. Ezzel megvan a kétharmad.

Frissítve! Elkezdődött Sargentini-jelentés vitája Strasbourgban

Azért ítélik el Magyarországot, mert a magyar emberek úgy döntöttek, „nem leszünk bevándorlóország" – mondta Orbán Viktor az EP keddi plenáris ülésén.
Figyelem!

Drága Miniszterelnök Úr, ne jöjjön ma Brüsszelbe, mert az ülés Strasbourgban lesz!

Ajvé! Nagy a baj! Orbán Brüsszelbe utazik megvédeni a hazát, de az általa vizionált csata Strasbourgban lesz.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×