Kaszálni is lehet az egyetemista gyerek lakhatásán: 8 milliós önerő elég hozzá!

Július végén megtudták a felsőoktatásba jelentkezők, hogy melyik egyetemre mehetnek tovább, már csak a pótfelvételizők jövője kétséges. Ez sokak számára jelent új kihívást, hiszen aki nem ott tanul tovább, ahol eddig élt, és nem tud vagy nem akar kollégiumba menni, annak az augusztus az albérletvadászatról vagy a lakásvásárlásról szól.

Tovább

Legfrissebb! A szegedi kettős gyilkosságról

Elfogatóparancsot bocsátott ki a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya dr. Vitális Dániel Attila ellen. A rendőrség szerint a 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével. A kettős gyilkosság híre felzaklatta nemcsak az elkövetés helyét Szegedet, de az egész országot is.

Tovább

Szél: “mégis hány harmad kell ahhoz, hogy helyre tegyenek egy rasszista-szexista alakot?!”

Üzenem a Sándor-palotába: az ég szerelmére, a köztársasági elnöknek törvény-kezdeményezési joga van! Mégis hány harmad kell ahhoz, hogy helyre tegyenek egy rasszista-szexista alakot?! – háborodott fel Szél Bernadett közösségi oldalán.

Tovább

Politikus-bűnözés, vagy mi a szösz? – Számlagyár az Alföldön

Számlagyár Szegeden? Megszüntette a Kecskeméti Járásbíróság nyomozási bírája  Joób Márton (Összefogás Szegedért) önkormányzati képviselő letartóztatását és négy hónapra elrendelte a politikus bűnügyi felügyeletét.

Tovább