Mulatós miniszterelnöki évértékelő: “piros volt a paradicsom, nem sárga….”

A nép elsőszámú közszolgája, a miniszterelnök, eltalálta “lába közt a tőgyét”, amikor az óév utolsó napján összegezte híveinek és persze ellendrukkereinek, mit tart a legfontosabb tetteinek. Sikerült a megfelelő zenei aláfestésre is rálelnie a klip-készítőknek, így valóban azt adhatta Orbán Viktor, mi lényege!

Tovább

3 csillagjegy szülöttei is jó eséllyel pályázhatnak a szilveszter-király posztra!

Melyik csillagjegynek van esélye a legjobb szilvesztere? Vessen egy pillantást a horoszkópra, és megtudja! Ugyan ez nem versenyszám egyik neves sportprogramon sem, de ha már annyit készülődött rá az ember, mégis mindenki szeretné, hogy jól süljön el. A sors nagy navigátor, most sem marad tétlen, lesz akit a kegyeibe fogad, de az se búsuljon, aki nincs benne a felsorolásban, hiszen minden rajtunk múlik!

Tovább

BUÉK 2022! “Reszkess rekesz!” – Szilveszteri kabaré a Városi Kuríron december 31-én este 6 és éjfél között, óránként friss tartalommal!

Ahogy azt már évek óta megszokhatták portálunk olvasói, az idei évben is igyeksznünk vidám, rekeszizmot próbáló kabaréval búcsúztatni az évet. Szilveszter napján este 6 és éjfél között minden órában friss retro kabaré összeállítással jelentkezünk. Nevessük együtt át magunkat 2022-be!

Tovább

Sorra fújják le az omikron okán a hagyományos szilveszteri bulikat a nagyvárosokban! – ….ezzel szemben Budapesten?

Az Akropolisz feletti tűzijáték is elmarad, német nagyvárosok is lemondták a rendezvényeket, és Londonban is törölték a Trafalgar térre tervezett eseményt. Berlinben, Münchenben és Frankfurtban sem lesznek nagy események, ahogy Rómában sem tartják meg a nagy szilveszteri bulikat.

Tovább

Horoszkóp azoknak, akikre különösen izgalmas szilveszteréjszaka vár! – Mindenkinek egy jó tanács + Cserháti Zsuzsa

Minden csillagjegynek meg van a különlegessége, de mégis van olyan köztük, akiben minden megtalálható, a szépség, az intelligencia és a törekvés is. Ők azok akikre most is egy különleges szilveszteriéjszaka vár ígéri a horoszkóp. Ezek a személyek irigylésre méltók, a hölgyek pedig akik ilyen szerencsés csillagjegy alatt születtek egyszerűen fantasztikusak. Jó tanács a többieknek: az évváltó éjjelen igyekezz hozzájuk csapódni, és a Te mulatságod is garantált. 

Tovább