Tiborcz Istvánnak nem kell aggódnia, hogy Tiborcz István esetleg tovább hitelezi-e a kormányfő vejének beruházásait!

Nevesebbnél nevesebb ügyfelekkel büszkélkedhet a Gránit Bank, miután kiderült: a Tiborcz István tulajdonolta BDPST Zrt. az óév utolsó napjaiban bejelentette a pénzintézet többségi tulajdonrészének megvásárlását – vezette fel bejegyzését Magyar Bálint közösségi oldalán.

Tovább

Amit Orbán cukiskodása takar(ni próbál), avagy kipukkanóban Viktor, a “csodafegyver”? – Ez lenne az “előre, nem hátra”, amerre Magyarország megy?

Orbán miniszterelnök azzal szédítette népét, hogy 350 milliárdot spórol azzal, hogy “elhalasztja a beruházásokat”. Azt nem közölte a nagyérdemű választópolgár orrára, hogy milyen beruházásra gondolt, pedig nem ártott volna pontosítani, mert kiderült, hogy nem a kormány giga-költéseire gondolt, hanem a kisvállalkozókéra, vagy Önére. Mivel gondolt arra, hogy a dolog előbb-utóbb tudatosul az érintettekben, posztolt pár cukiskodós bejegyzést, hátha….

Tovább

Tiborcz István, az Orbánvő coming out-ja: én voltam!

Tiborcz István titkolta, amíg titkolhatta, de elérkezett az idő, hogy nem ment tovább! – elárulta, hogy Ő segített a Covid fertőzésben elhunyt mórahalmi férfi családja súlyos adósságot kifizetni. Hiszen, ha nem buggyan ki belőle az igazság, akkor hogy tudná bezsebelni a dicsérő összenézéseket és elismerő kommenteket, meg a “na jó, de tudod…”kezdetű megjegyzéseket.

Tovább

Tudja, mit csíp nagyon a Tiborcz-família? Hát az erdőt! – 1.100 millió vissza nem térítendőt kaptak családilag erdőtelepítésre!

Mielőtt rosszra gondolna bárki is, ezt a 1.1 millárdocskát nem az Orbán-féle ág mondhatja magáénak, hanem Tiborcz István, tesója Tiborcz Eszter és a felmenő, Tiborcz Sándor István. Ebből is látható, hogy az Orbánvő “von haus aus” természetkedvelő, ha nem is a túraútvonalak nagy haverja, de mindenképpen fa-barát.

Tovább

Csak úgy magyarosan a Costa del Solon! – Az Orbán-Tiborcz szállodát Spanyolországban is közpénzből újítják fel!

Ahogy csütörtökön kibukott, Orbán Ráhelék nem cicóznak Spanyolországban sem, egyik legnagyobb korrupciós ügyben 50 évre elítélt üzletembertől vették meg a miniszterelnök lányát  kreatív vezetőként alkalmazó BDPST Group nevében a tengertől 300 méterre lévő szállodaépületet. Péntekre újabb érdekességre derültfény….

Tovább

Tiborcz -Orbánvő- üzlettársával bizniszel a zuglói önkormányzat – Hadházy Ákos utánajárt…. – Frissítve!

Miután a zuglói indulásomat bejelentettem, azt ígértem, az előválasztás műfajából adódóan ebben kampányban nem célom, hogy zuglói ügyeket tárjak fel. Sajnos éppen elég volt az, amit korábban a sajtó már bemutatott, és az előválasztási kampánynak inkább arról kell szólnia, hogy hogyan lehet a jövőben ezeket az ügyeket elkerülni. Ez az ingatlaneladás azonban vészhelyzet, a fentiek alapján komoly ügy, az egész ellenzékre rossz fényt vethet, és Tiborczékkal akkor sem szabadna üzletet kötni, ha az átlátható, tiszta versenyben dőlt volna el a pályázat – írta tudósításában Hadházy Ákos, Zugló képviselőjelölti minőségében.

Tovább

Beindult az Orbán-család! Kánikula ide, meg oda, cégeket alapítanak! – Hová ez a nagy sietség?

Az eddig arra sok gondot fordító Orbán család, hogy ne lehessen név szerint is hozzájuk kötni vállalkozásokat, most úgy tűnik, előbújóban vannak. Orbán Ráhel -tudják, a saját lábán álló- nemrég a BDPST Koncept Kft. ügyvezetője lett és mint ilyen, a Marriott új budapesti szállodájának márkáját tervezi, most pedig megalapította az Odu Store Kft.-t, aminek fő tevékenysége ipari jellegű bolti kiskereskedelem, vagyis lényegében mindennel foglalkozhat, ami nem élelmiszer, ital vagy dohányáru.

Tovább

Orbán legidősebb “közjószága” és férje, Tiborcz gazda főállásban őstermelők?

Távol álljon tőlem, hogy dehonesztáló jelzővel illessem Orbán miniszterelnök legidősebb lányát, a “közjószág” jelző biztosan nem lehet az a gyerek meghatározására feléjük, hiszen maga az édesapa aggatta pénteki megszólalásában -az ővéivel együtt- minden magyar gyermek nyakába. És Ő nem tesz rosszat, helytelent, ugyebár?

Tovább

Alakul a “rétschöl kotűr”? – két tucat cég ad közpénzből tanácsot a magyar divatélet fellendítéséért

Két tucat céggel, szervezettel kötött tanácsadói szerződést a magyar divatéletet közpénzből fellendíteni hivatott, Orbán Ráhel barátnője által vezetett Magyar Divat

Tovább

Márki-Zay kitálal: nagyságrendekkel több pénzt lehetne Mészároséktól beszedni úgy, hogy az nekik nem is fájna!

A koronavírus-járvány kirobbanása óta a kormány egyre nagyobb nyomást helyez az önkormányzatokra: miközben a védekezés számos területén áttolják a felelősséget

Tovább