Bruck András: két történet

Magyarországon két egyaránt végzetes történet fut párhuzamosan egymás mellett. Az egyik leginkább egy komplex bűnügyi történethez hasonlítható. Legújabb fejezete, hogy a káprázatos Turai Kastély, a Tokaj-hegyaljai Andrássy Rezidencia Wine & Spa és számtalan más értékes ingatlan után néhány hete az ikonikus Gellért Szálló is Tiborcz István cége tulajdonába került. Orbán Ráhel és a férje lassan több közpénzből felújított kastélyt, ötcsillagosra átépített szállodát birtokol, mint a brit királyi család…

Read more

Gábor György: …lopás közben nincs divatban a goromba beszéd, a közpénzek lenyúlása közben szigorúan Arany János nyelvén szólva szólanak

Pintér Sándor azt mondja, hogy miután akad az ő családjában is pedagógus és akad tanuló, „valami elképzelésem van az oktatásról.” Speciel én bútorok között élek, a családom többi tagja is, még sincs „valami elképzelésem” az asztalos munkáról. Van számítógépem, a családban mindenütt akad, de nincs „valami elképzelésem” a programozásról. Sok hegedűversenyt és hegedűszonátát hallgatok, a család többi tagja is szereti a zenét, még sincs „valami elképzelésem” a vonótechnikáról.

Read more

„Szia uram” és a szépségipar? Miért pont ehhez ne értene? – Tiborcz -Orbánvő- István új utakon…..

Igaza is van Orbán Viktor „saját lábon álló” lányának és férjének! Mindent ki kell próbálni, aminek a közelébe kerül -lökik- az embert! Most -úgy tűnik- a szépség-tisztálkodás-iparban próbál szerencsét Tiborcz István, az eddig sem „egypróbás” vő. Már csak a Marbella-Budapest távolságot kell áthidalnia, ami egy ilyen sokoldalú fiatalembernek ezzel a regnáló-hátszéllel nem lehet probléma!

Read more

Akar ingyen Tiborczék spanyol szállodájában időzni? Nincs más dolga, mint….

Ha benézne a jelenleg Marbellán élő Tiborcz-Orbán família szállodájába és ezért egy fillért sem szeretne fizeni, akkor nincs más dolga, mint a fent nevezettek érdekkörébe tartozó magyarországi turai Botaniq wellnessükben Valentin-napozni és némi szerencsefaktor segítségével már pakolhat is!

Read more

Tiborcz Istvánnak nem kell aggódnia, hogy Tiborcz István esetleg tovább hitelezi-e a kormányfő vejének beruházásait!

Nevesebbnél nevesebb ügyfelekkel büszkélkedhet a Gránit Bank, miután kiderült: a Tiborcz István tulajdonolta BDPST Zrt. az óév utolsó napjaiban bejelentette a pénzintézet többségi tulajdonrészének megvásárlását – vezette fel bejegyzését Magyar Bálint közösségi oldalán.

Read more

Amit Orbán cukiskodása takar(ni próbál), avagy kipukkanóban Viktor, a „csodafegyver”? – Ez lenne az „előre, nem hátra”, amerre Magyarország megy?

Orbán miniszterelnök azzal szédítette népét, hogy 350 milliárdot spórol azzal, hogy „elhalasztja a beruházásokat”. Azt nem közölte a nagyérdemű választópolgár orrára, hogy milyen beruházásra gondolt, pedig nem ártott volna pontosítani, mert kiderült, hogy nem a kormány giga-költéseire gondolt, hanem a kisvállalkozókéra, vagy Önére. Mivel gondolt arra, hogy a dolog előbb-utóbb tudatosul az érintettekben, posztolt pár cukiskodós bejegyzést, hátha….

Read more

Tiborcz István, az Orbánvő coming out-ja: én voltam!

Tiborcz István titkolta, amíg titkolhatta, de elérkezett az idő, hogy nem ment tovább! – elárulta, hogy Ő segített a Covid fertőzésben elhunyt mórahalmi férfi családja súlyos adósságot kifizetni. Hiszen, ha nem buggyan ki belőle az igazság, akkor hogy tudná bezsebelni a dicsérő összenézéseket és elismerő kommenteket, meg a „na jó, de tudod…”kezdetű megjegyzéseket.

Read more

Pin It on Pinterest