Dr. Kottász Béla pécsi ügyvéd emlékére

Elment Dr. Kottász Béla, akit kb. 30 éve ismertem meg, amikor még a Pécs Városi Bíróságon, mostani nevén Pécsi Járásbíróságon működtem bíróként. Sok ügyben dolgoztunk együtt a pulpitus másik oldalán ülve. Megszerettem. Nem volt nehéz. Mindig türelmes, szerény, jó humorú és kiváló szakmai képességekkel rendelkező jogász volt.

Read more

Kiderült: Borkai csak “mellékszál volt” a botrányvideó-ügyben

A Borkai-ügyben váratlanul vádat emelt a Fővárosi Főügyészség, összesen hat ember ellen. A vádak szerint ők voltak azok, akik az egykori polgármesterről és barátairól kompromittáló, szexuális tartalmú felvételeket készítettek egy horvátországi jachtos kiruccanás alkalmával – foglalta össze a Blikk a fejleményeket.

Read more

Müller Péter Sziámi: első és utolsó nyilatkozat, amit ez ügyben teszek…..

“Ma reggel egy bulvárlapban megjelent egy engem és a velem történteket erősen negatívan ábrázoló, már címében is hazug, gyalázkodó írás. Volt, aki fenntartások nélkül elfogadta, és csatlakozott az előtte mocskolódóhoz. (Bocs, de őket ki kell tiltsam innen.) Nyilván nem azok voltak, akik ismernek és szeretnek, és fel sem tételezik rólam, hogy bántalmazok egy másik embert” – kezdte közösségi oldala bejegyzését Müller Péter Sziámi.

Read more

Itt ez a szomorú, meggyötört, rémült nő, aki lehetett volna sikeres ügyvéd, büszke anya és boldog nagymama – de inkább Orbán Viktorné lett!

Ha nem tudnám, hogy ki ő, első látásra azt hinném, hogy egy Ukrajnából menekült asszonnyal beszélget a Telex újságírója. Nem a kinézete, az öltözete, hanem az ideges és rémült tekintete, a bizonytalansága, a menekülésvágya miatt. De tudom, hogy ő Orbán Viktor miniszterelnök felesége – kezdte közösségi oldala bejegyzését Vásárhelyi Mária szociológus.

Read more

Orbán törvénye, avagy Iványi Gábor és a pécsi átvilágítás

Orbán mélységesen erkölcstelen, becstelen rendszere jogot, a törvényt teljesen kiforgatja magából. Valós rendeltetését eltagadva, csak arra használják, hogy a saját hatalmukat, gazdagságukat növeljék vele, ezek kívül az ellenzék elnyomására. Erre példa a sztrájkjog rendeleti korlátozása a pedagógusok esetében, illetve az Iványi Gáborékkal a napokban történt eset.

Read more

Pin It on Pinterest